ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος: Ξένη σειρά «Balthazar» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση |...

ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος: Ξένη σειρά «Balthazar» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση | Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΕΡΤ1  – Τροποποίηση προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 23:00, θα μεταδοθεί –σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– η ξένη σειρά «Balthazar» Κ16 GR

Αστυνομική σειρά μυστηρίου, παραγωγής Γαλλίας 2018.
Σκηνοθεσία: Κλοτίλντ Τζαμέν, Κλέλια Κονσταντίν.
Πρωταγωνιστούν: Τόμερ Σίσλεϊ, Ελέν ντε Φουζέρ, Πολίν Σεβιλιέ, Γιανίγκ Σάμοτ, Φιλίπα Φίνιξ, Κομ Λέβιν.

Γενική περιγραφή: Ο Ραφαέλ Μπαλταζάρ είναι γοητευτικός, όμορφος, έξυπνος και το κυριότερο, ξέρει να κάνει τους νεκρούς να… μιλούν, όπως κανένας άλλος!
Ιατροδικαστής, από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, γοητεύει αλλά και εξοργίζει. Ατίθασος και ξεροκέφαλος, απολαμβάνει τη ζωή χωρίς να χάνει λεπτό, συχνά αγνοώντας κανόνες και συμβάσεις.

Αποτελεί τεράστια πρόκληση για την αστυνόμο Ελέν Μπαχ, μητέρα μιας οικογένειας που διαλύεται, η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα του Εγκληματολογικού, να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο πέρα από τα συνηθισμένα.
Μαζί, θα αντιμετωπίσουν τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις φόνων, καθώς θα τους ακολουθούμε σε δαιδαλώδεις διαδρόμους στο βασίλειο του θανάτου.

Δευτέρα 4/7/2022, στις 23:00: Α’ ΚΥΚΛΟΣ – Επεισόδιο 1ο: «Από σάρκα και αίμα»
Ένας άντρας και η σύζυγός του βρίσκονται νεκροί στο σπίτι τους. Αργότερα, βρίσκεται τραυματισμένη και η κόρη τους. Μια νεαρή αστυνομικός μπαίνει στην ομάδα που βρίσκεται και ο παράξενος, αλλά πανέξυπνος ιατροδικαστής Μπαλταζάρ, και μαζί ερευνούν αυτούς τους παράξενους φόνους.

Τετάρτη 6/7/2022, στις 23:00: Α’ ΚΥΚΛΟΣ – Επεισόδιο 2ο: «Σύλληψη θανάτου»
Το ακρωτηριασμένο πτώμα ενός άντρα εντοπίζεται σε ένα εργοτάξιο. Ο Μπαλταζάρ διαπιστώνει ότι αυτός ο άντρας είχε κάνει στο παρελθόν εκτεταμένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, γεγονός που οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας σε μια υπόθεση εκδίκησης που συνέβη πριν από 15 χρόνια.

Παρασκευή 8/7/2022, στις 23:00: Α’ ΚΥΚΛΟΣ – Επεισόδιο 3ο: «Ένα χαμένο κορμί»
Το κατεψυγμένο σώμα μιας γυναίκας εντοπίζεται σε φορτηγό. Η εξέταση του DNA οδηγεί την αστυνομία να ανοίξει ξανά μια υπόθεση που είχε «παγώσει» και αφορούσε σε έναν βάναυσο σύζυγο που είχε εξαφανιστεί με τα παιδιά του χρόνια πριν.