Η Λίνα Νικολακοπούλου και η Τάνια Τσανακλίδου στο «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1 ...

Η Λίνα Νικολακοπούλου και η Τάνια Τσανακλίδου στο «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1 | Τρίτη 06.07.2021

Η Λίνα Νικολακοπούλου και η Τάνια Τσανακλίδου

στο «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, στις 16:00

Τριάντα τρία χρόνια μετά το «Μαμά γερνάω» η Λίνα Νικολακοπούλου συναντά την Τάνια Τσανακλίδου και εξομολογούνται δρομολόγια ζωής και τραγουδιών στη Νάντια Κοντογεώργη και στο «φλΕΡΤ», την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, στις 16:00, στην ΕΡΤ1.

Η Τάνια και η Λίνα, ξανά μαζί στη σκηνή σε έναν κύκλο συναυλιών, με τραγούδια της Λίνας που είχαν και έχουν αναφορά στα άστρα, όπως λένε χαρακτηριστικά. Μία λυτρωτική γιορτή ψυχής μέσα από τη γραφή της σπουδαίας στιχουργού και την ερμηνεία της μεγάλης ερμηνεύτριας, που περιμένει τους νέους του τότε και τους νέους του σήμερα να ζήσουν μαζί στις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

«Τα τραγούδια μου ήταν μεγαλύτερα από την ηλικία μου τότε και σήμερα με δικαίωσαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η Λίνα στην αποκλειστική συνέντευξή τους στη Νάντια Κοντογεώργη. Και φυσικά από τη συζήτηση-εξομολόγηση των τριών κυριών, δεν λείπoυν το κεφάλαιο «Έρωτας»: «δεν στοχοποιείς τον Έρωτα, τρέχεις πίσω του και αφήνεσαι στο μεγαλείο του…», αλλά και οι λυτρωτικές ερμηνείες της Τάνιας Τσανακλίδου με συμμετοχές εκπλήξεις.

Απολαύστε Λίνα, Τάνια, Νάντια, την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 στο «φλΕΡΤ»… και υιοθετείστε το moto τους: «και θ’ ανοίξουν οι ουρανοί για ‘μας».