Η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 ...

Η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 18.09.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Αυτός και ο άλλος»

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο
«Μιμή Ντενίση»
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 23:00

Η Μιμή Ντενίση μπαίνει ανάμεσα στον Θοδωρή Βαμβακάρη και στον Τάκη Γιαννούτσο, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 23:00.

Εν αναμονή της επανέναρξης των παραστάσεων του θεατρικού της έργου «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη», η πολυπράγμων ηθοποιός, συγγραφέας και θεατρική επιχειρηματίας επιστρέφει στο πλατό όπου έκανε κάποια από τα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση, στη σειρά «Ο συμβολαιογράφος». Εκεί γνώρισε τον πρώτο σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη, και θυμάται πως εκείνος προέβλεπε ότι μια μέρα «θα καταντήσεις σταρ»…

Μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια, μεταξύ των οποίων κι ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την αρπαγή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, για την αγάπη της στην Ιστορία, που ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια, για τον πατέρα της, που ήταν ο καλύτερος θεατής της στο θέατρο.

Ακόμη, αναφέρεται στους πιο αγαπημένους ρόλους της πολύχρονης καριέρας της, στις φιλίες, στους άντρες, στους γάμους αλλά και στις τραγωδίες της προσωπικής ζωής της, όπου, όπως λέει, δεν υπήρξε τυχερή, σε όσα τη γεμίζουν σήμερα, μια περίοδο που δεν υπάρχει σχέση στη ζωή της, αλλά και στη στενή σχέση της με την 20χρονη κόρη της και στις συμβουλές που της δίνει.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου

Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης

Εκτέλεση παραγωγής: STV Production