Μεγάλα διηγήματα, μεγάλες σειρές στην ΕΡΤ1 – Δεύτερη πρεμιέρα τη Δευτέρα 17...

Μεγάλα διηγήματα, μεγάλες σειρές στην ΕΡΤ1 – Δεύτερη πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου για τη σειρά «Κρίσιμες στιγμές»

Μεγάλα διηγήματα, μεγάλες σειρές στην ΕΡΤ1

Δεύτερη πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
για τη σειρά «Κρίσιμες στιγμές»

Μια πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα που ταιριάζει στις νέες συνήθειες θέασης φέρνει η ΕΡΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να δουν, σε μόλις δύο ημέρες, όλα τα επεισόδια καθεμιάς από τις τρεις σειρές που σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης και τόσο αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00, και τα τέσσερα επεισόδια της σειράς «Κρίσιμες στιγμές», προκειμένου να μπορούν να την απολαύσουν όλοι στη δεύτερη πρεμιέρα της.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, τη Δευτέρα και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 μεταδόθηκαν τα τέσσερα επεισόδια της σειράς «Βαρδιάνος στα σπόρκα», ενώ τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, όλα τα επεισόδια της σειράς «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου».

«Κρίσιμες στιγμές» 

Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Το διήγημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη μάς μεταφέρει στην καρδιά της γερμανικής κατοχής, στα δύσκολα και ταραγμένα χρόνια που σφράγισαν ανεξίτηλα τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς, η ζωή ενός ζευγαριού αστών, του Δημήτρη (Άκης Σακελλαρίου) και της Ντόρας Καλλιγέρη (Τάνια Τρύπη), αλλάζει ριζικά. Για την κυρία Ντόρα, η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Πρόσωπα που την εντυπωσιάζουν έρχονται στο σπίτι. Καταστάσεις εναλλάσσονται. Από τη μία την τρομάζουν και από την άλλη τη γεμίζουν με ενθουσιασμό και ελπίδα. Κάποια στιγμή έρχεται και το δράμα, που θα σφραγίσει την ύπαρξή της.

Πρωταγωνιστούν: Άκης Σακελλαρίου, Τάνια Τρύπη, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Γκέλια, Μιχάλης Μαρκάτης, Εύρη Σωφρονιάδου, Michael Seibel, Νεκτάριος Φαρμάκης, Σωτήρης Αντωνίου, Λευτέρης Λουκαδής, Στεφανί Καπετανίδη, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Νίκος Καρδώνης, Ελίτα Κουνάδη, Γιώργος Φλωράτος, Μαρία Παπαφωτίου, Μιχαήλ Άνθης, Δημήτρης Πελέκης, Ειρήνη Βακάκη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Βαγγέλης Σαλευρής, Κατερίνα Μπαλτατζή, Μιχάλης Καλιότσος, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Τριαντάφυλλος Πατήρης, Θανάσης Κρομλίδης, Δέσποινα Γιαννοπούλου

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Διασκευή διηγήματος-σενάριο: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη