Οι δύο διασημότεροι ντετέκτιβ όλων των εποχών στην ΕΡΤ – Ηρακλής Πουαρό...

Οι δύο διασημότεροι ντετέκτιβ όλων των εποχών στην ΕΡΤ – Ηρακλής Πουαρό & Σέρλοκ Χoλμς κάθε απόγευμα στην ΕΡΤ1 | από 08.08.2022

Οι δύο διασημότεροι ντετέκτιβ όλων των εποχών στην ΕΡΤ 

Ηρακλής Πουαρό & Σέρλοκ Χολμς κάθε απόγευμα στην ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: από Δευτέρα 8 Αυγούστου, από τις 19:00 έως τις 21:00

Εγκλήματα που αναζητούν τον δολοφόνο τους, μυστήριο και ατμόσφαιρα εποχής… Οι δύο διασημότεροι ντετέκτιβ σε ολόκληρο τον κόσμο είναι στην ΕΡΤ και μας κρατούν συντροφιά με τις περιπέτειές τους, κάθε απόγευμα και για δύο ολόκληρες ώρες (19:00-21:00), από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022.

Ο εκκεντρικός και εξαιρετικά ευφυής Ηρακλής Πουαρό, έρχεται στην ΕΡΤ1, κάθε απόγευμα στις 19:00, για να να διαλευκάνει τις πιο δύσκολες και περίεργες δολοφονίες, στη σειρά «Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό».

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς ο διάσημος Βέλγος συνταξιούχος αστυνομικός με το χαρακτηριστικό μουστάκι του, δίνει τη θέση του στις 20:00 στον Σέρλοκ Χολμς, ο οποίος με την παρατηρητικότητά του και την οξυδέρκειά του επιλύει γρίφους και οδηγεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και τους πιο ευρηματικούς εγκληματίες, στη σειρά «Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς».

Οι δύο ήρωες των μυθιστορημάτων της Αγκάθα Κρίστι και του Κόναν Ντόιλ γεμίζουν με μυστήριο τα απογεύματα του Αυγούστου και μας προσκαλούν να τους βοηθήσουμε στη διαλεύκανση των δύσκολων υποθέσεων που αναλαμβάνουν.

Κάθε απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:00 στην ΕΡΤ1

«Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό»
«Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς»