«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Ο Χαράλαμπος μαθαίνει από τη Σούλα...

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Ο Χαράλαμπος μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό της Μαλεσίνας | 11-15.04.2022

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1

Ο Χαράλαμπος μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό της Μαλεσίνας

Ημερομηνίες μετάδοσης:
Από
Δευτέρα 11 έως Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στις 19:00

Ο Μάνος αγχώνεται για το τι θα πει η Μαριτίνα στην αστυνομία σε σχέση με τον Φλοριάν, ενώ ο Φεγκούδης μαθαίνει, τελικά, το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα. Η επιμονή του να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες. Στο μεταξύ, η Ντάντω σοκάρεται από την ομοιότητα ανάμεσα στη φωτογραφία του Μπάμπη που έχει στο κινητό της και στο μωρό που βλέπει στο μενταγιόν της Τόνιας.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 124o. Ο Μάνος και η Μαριτίνα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και ο Πιπερόπουλος καταφθάνει αγχωμένος για να βρει την κόρη του. Ο Χρύσανθος μετά την μεγάλη αποκάλυψη για την αληθινή του μητέρα συναντά τη Μάρω και της ζητά να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως ακριβώς ήταν παλιά. Συγχρόνως η Πελαγία λέει στον Πάρη να την ξεμπλοκάρει από τα σόσιαλ και εκείνος δέχεται διότι η στάση της Τραβιάτας δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Την ώρα που η Σούλα επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Φεγκούδη στην εταιρεία, μπαίνει στο γραφείο η Διώνη για να συζητήσει με την Τραβιάτα σχετικά με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 12 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 125ο. Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη και το παιδί αλλά διαρκώς τους διακόπτει η Διώνη. Ο Χρύσανθος ξεκαθαρίζει στην Πελαγία ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της κι εκείνη απογοητεύεται. Η Μάρω προσπαθεί να ψαρέψει τον Χρύσανθο αν θέλει να μάθει για τον πατέρα του. Η Μαριτίνα δεν ενδίδει στην πίεση του αστυνόμου αλλά εκνευρίζεται με τον Πιπερόπουλο που μπαίνει ξανά στα πόδια τους. Άραγε η Σκορδίλω θα παραδοθεί στο ξαφνικό φιλί του Λουδοβίκου; Ποια η αντίδραση του Μάνου όταν η Μαριτίνα αναφέρει την απαγωγή βρέφους του Φλοριάν;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 126ο. Ο Μάνος αγχώνεται για το τι θα πει η Μαριτίνα στην αστυνομία σε σχέση με τον Φλοριάν ενώ ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα. Η Πελαγία καταστρώνει ένα σχέδιο για να κάνει τον παπά να ζηλέψει και η Τόνια πηγαίνει να δει τον Μπάμπη, που της έχει λείψει. Ο Λουδοβίκος προσπαθεί να πείσει τη Σκορδίλω ότι δεν είναι γρουσούζης μπας και τον δει με άλλο μάτι, ενώ η Ντάντω ανακαλύπτει τη φωτογραφία του Μπάμπη όταν ήταν βρέφος στο μενταγιόν της Τόνιας. Τι θα συμβεί όταν η Διώνη μάθει για το παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας; Πώς θα αντιδράσει η Ντάντω όταν συνειδητοποιήσει ότι το μωρό της Τόνιας είναι ο Μπάμπης;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 127ο. Ο Πιπερόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στη Σκορδίλω η οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του Λουδοβίκου, πράγμα που οδηγεί τον Πιπερόπουλο και τον Παντελή σε μια ακραία ενέργεια. Η Ντάντω είναι σοκαρισμένη από την ομοιότητα ανάμεσα στη φωτογραφία του Μπάμπη που έχει στο κινητό της και στο μωρό που βλέπει στο μενταγιόν της Τόνιας. Την ίδια ώρα η Πελαγία προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να ζηλέψει κανονίζει ραντεβού με τον Πάρη έξω από τον ναό, αλλά εν τέλει καταφέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Η Μάρω επισκέπτεται τη Σούλα και πέφτει πάνω στον Φεγκούδη, ο οποίος συγκλονισμένος από την πληροφορία για το νεκρό μωρό, πηγαίνει στη Σούλα για να μιλήσουν για τη Μαλεσίνα. Η Μάρω τσακώνεται με τον Φεγκούδη και φεύγει. Στο δρόμο όμως πετυχαίνει τον Χρύσανθο και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό του πατέρα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 128ο. Η Σκορδίλω συνέρχεται και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Πιπερόπουλος, ο Παντελής και η Διώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σαμποτάρουν το ειδύλλιό της με τον Λουδοβίκο. Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας. Κάποιες επαφές του Πάρη, όμως, και η καχυποψία της Τραβιάτας τους οδηγούν να διαπράξουν την πρώτη «επιτυχημένη απαγωγή χωρίς επιτυχία» στην ιστορία των απαγωγών. Ο Χρύσανθος πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, ενώ η επιμονή του Φεγκούδη να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες. Κι ενώ η Μαριτίνα βγαίνει προς το παρόν από τη μέση, ο Μάνος προβληματίζεται έντονα από τη συμπεριφορά της Ντάντως.

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Στον ρόλο της Σκορδίλως, αδελφής του Πιπερόπουλου, εμφανίζεται η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).