«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Θύμα απαγωγής πέφτει η Μαριτίνα...

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 – Θύμα απαγωγής πέφτει η Μαριτίνα | 04-08.04.2022

«Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1

 Θύμα απαγωγής πέφτει η Μαριτίνα

Ημερομηνίες μετάδοσης:
Από
Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στις 19:00

Η Σκορδίλω στήνει ολόκληρη πλεκτάνη προκειμένου να αποπλανήσει τον Φεγκούδη, τα σχέδιά της, όμως, δεν υλοποιούνται, καθώς ο Χαράλαμπος γλιτώνει τελικά από τα χέρια της. Στο μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Τραβιάτας προκαλεί αναταραχές, αφού ο Πάρης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον ρόλο του συζύγου και πατέρα, ενώ η Διώνη αρνείται να αποδεχθεί το γεγονός. Ο Μάνος, από την άλλη, βρίσκεται σε κρυφές διαπραγματεύσεις με τον Φλοριάν, ο οποίος του ζητάει 500.000 ευρώ.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 4 έως την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 119o. Η Διώνη και η Τραβιάτα σχηματίζουν μια ανίερη συμμαχία. Ο Πιπερόπουλος χάνει την πρωτοκαθεδρία των πωλήσεων. Η Σκορδίλω στήνει ολόκληρη πλεκτάνη με σκοπό την αποπλάνηση του Φεγκούδη, όμως τα σχέδιά της δεν πάνε όπως τα περιμένει. Η Πελαγία τολμά μια μεγάλη αλλαγή, όσο η Τόνια προσπαθεί να καταλάβει τις κινήσεις του Μάνου. Από την άλλη, ο Μάνος βρίσκεται σε κρυφές διαπραγματεύσεις με τον Φλοριάν. Κι ενώ όλοι φαίνονται απορροφημένοι στα προβλήματά τους, μία συζήτηση του Χρύσανθου με τη Μάρω οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου της Βάσως και την αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 120ό. Ο Φλοριάν ζητάει από τον Μάνο 500.000 ευρώ και στη συνέχεια προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει η Τόνια με τον Μάνο. Την ίδια ώρα η Σκορδίλω παλεύει να συνεφέρει τον Φεγκούδη από το λήθαργο στον οποίον βυθίστηκε εξ αιτίας των χαπιών, αλλά δεν ξέρει ότι ο Χαράλαμπος προσποιείται. Η Τραβιάτα με τον Πάρη φέρνουν τα ρούχα της Σκορδίλως στο σπίτι του Φεγκούδη και ο Πιπερόπουλος αγωνιά για το πού μπορεί να πήγαν τα πράγματα της αδελφής του. Η Πελαγία δείχνει τα σχόλια που της έκαναν οι φίλοι της στο ίντερνετ για τη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ η Σούλα λαμβάνει μήνυμα από τον Λουδοβίκο που λέει πως λήστεψαν το μαγαζί του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 121ο. Η Σούλα μαθαίνει ότι το μήνυμα που της έστειλε ο Λουδοβίκος για την ληστεία ισχύει και νιώθει άσχημα απέναντί του. Ο Φεγκούδης το βράδυ γλιτώνει από τα χέρια της Σκορδίλω, η οποία τελικά βρίσκει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τον Λουδοβίκο. Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι κι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μπαίνει σε σκέψεις. Η Τραβιάτα πιέζει τον Πάρη να σβήσει και να μπλοκάρει την Πελαγία απο τα σόσιαλ κι όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται γίνεται έξαλλη. Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης όταν η Σκορδίλω θα τον κλειδώσει στην κρεβατοκάμαρα; Ποια η αντίδραση της Ντάντω όταν μάθει τις υποψίες του Μάνου ότι ο Φλοριάν είναι ο πραγματικός πατέρας του Μπάμπη;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 122ο. Η Πελαγία πιάνει τη Σαλώμη να κρυφακούει έξω από το σπίτι της Μάρως, ενώ ο Φεγκούδης ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από τον έρωτα της Σκορδίλως. Ο Πιπερόπουλος καταφέρνει να μάθει περισσότερα για τον τραυματισμό του Φλοριάν, ενώ η προσπάθεια της Τραβιάτας και του Πάρη να απαγάγουν τη Μαριτίνα βρίσκει εμπόδια.

Η Διώνη προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να καταστρώσει την επιστροφή της στο σπίτι, ενώ ο Χρύσανθος με την Σούλα καταφέρνουν να εντοπίσουν τη Βάσω. Ποια επαγγελματική πρόταση δέχεται η Πελαγία; Τι κρύβει το σημειωματάριο της Βάσως;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 123ο. Η εγκυμοσύνη της Τραβιάτας προκαλεί αναταραχές και τα χτυπήματα είναι πλέον απανωτά για τον Φεγκούδη. Η Σκορδίλω, απηυδισμένη πια, φεύγει από το σπίτι και αναζητεί παρηγοριά αλλού. Ο Πάρης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον ρόλο του συζύγου και πατέρα –και η Διώνη δεν δέχεται με τίποτα να συμβιβαστεί με την ιδέα της εγκυμοσύνης. Αποφασίζει να ξεμπροστιάσει την Τραβιάτα. Ο Μάνος βρίσκεται στο Τμήμα για μια κατάθεση που θυμίζει περισσότερο ανάκριση. Κι ενώ νομίζει πως τελικά θα γλιτώσει, η εμφάνιση της Μαριτίνας μπορεί να φέρει τα πάνω –κάτω στη ζωή του, και μάλλον προς το χειρότερο. Ο Χρύσανθος έχει μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τη Βάσω. Και το μυστικό που θα αποκαλυφθεί, θα φέρει σίγουρα αναταραχές στις ζωές πολλών.

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

 

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

 

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

 

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

 

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Στον ρόλο της Σκορδίλως, αδελφής του Πιπερόπουλου, εμφανίζεται η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).