Στο «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1 ο Δημήτρης Αποστόλου από την «Τούρτα της μαμάς»...

Στο «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1 ο Δημήτρης Αποστόλου από την «Τούρτα της μαμάς» τη Δευτέρα 19.10.2020

 «φλΕΡΤ»

Με τη Νάντια Κοντογεώργη

«φλΕΡΤ»… η εκπομπή με τη Νάντια Κοντογεώργη, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:00, φλΕΡΤάρει στην ΕΡΤ1 με θέματα τέχνης και πολιτισμού, υγείας, ευεξίας και οικογένειας, ισότητας, επιστήμης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας.

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 φλΕΡΤάρει με τις νέες σειρές της ΕΡΤ παρέα με τον Δημήτρη Αποστόλου, με τον οποίο συζητάνε για την «Τούρτα της μαμάς», για όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια και όλα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

φλΕΡΤάρει με την ενημέρωση, φιλοξενώντας τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Αλεξάνδρα Καϋμένου από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις». 

φλΕΡΤάρει με το ραδιόφωνο, φιλοξενώντας τον γενικό διευθυντή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Φώτη Απέργη για το ανανεωμένο πρόγραμμα και τις νέες παραγωγές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

φλΕΡΤάρει με την Ψυχολογία, συζητώντας με τον Παναγιώτη Κορδούτη, καθηγητή Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, για τον «έρωτα και τις σχέσεις στα χρόνια των social media».

φλΕΡΤάρει με τη μουσική, παρέα με τον Γιάννη Μπελώνη και την Μπέττυ Χαρλαύτη. Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του «Επιταφίου», του θρυλικού έργου του Γιάννη Ρίτσου που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης, θα παρουσιαστεί από την Εθνική Λυρική Σκηνή ο «Επιτάφιος» σε διασκευή του Γιάννη Μπελώνη και ερμηνεία της Μπέττυς Χαρλαύτη.

φλΕΡΤάρει με την υποκριτική παρέα με την ηθοποιό Ορόρα Μάριον, κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου.

Η αγαπημένη φράση της εκπομπής για σήμερα  προέρχεται από τον Νίκο Καζαντζάκη:

Ν’ αγαπάς την ευθύνη

να λες εγώ, εγώ μονάχος μου

θα σώσω τον κόσμο.

Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.

Γιατί η ζωή μας χρειάζεται φλΕΡΤ καθημερινά στις 16:00 στην ΕΡΤ1.

Παρουσίαση-επιμέλεια: Νάντια Κοντογεώργη

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης

Βοηθός αρχισυντάκτη: Γιώργος Μπέζας 

Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Δάρδα

Ειδικοί συντάκτες: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Δάσκαλος, Σάντυ Τσαντάκη, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος (κινηματογράφος), Ελίνα Κοτανίδου.