«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Η σωτηρία του Χάρη αποδεικνύεται...

«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Η σωτηρία του Χάρη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη υπόθεση | Τρίτη 06.06.2023

«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Γ’ ΚΥΚΛΟΣ

Η σωτηρία του Χάρη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη υπόθεση

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, στις 22:00

Ο Άγγελος, ο Λούης και η Άννα προσπαθούν να βοηθήσουν τον Χάρη να ξεκόψει από τον κόσμο των ναρκωτικών, αλλά αυτό αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο από όσο νόμιζαν. Την ίδια ώρα, το συναινετικό διαζύγιο, που είναι πλέον γεγονός, μπορεί να φέρνει χαμόγελα σε κάποιους, σε κάποιους άλλους όμως δημιουργεί συναισθήματα εγκατάλειψης και πόνου…

Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μεταδίδεται τη Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, στις 22:00.

Δείτε το τρέιλερ.
Επεισόδιo 35ο: «Η συναίνεση» 

Η πρώτη «κανονική» κουβέντα με τον Χάρη αποδεικνύεται μουδιασμένη. Ο Άγγελος και ο Λούης προσπαθούν να μάθουν για το παρελθόν του, αλλά ο Χάρης το μόνο που θέλει είναι να φύγει. Μαζί με την Άννα, θα προσπαθήσουν και οι τρεις να γλιτώσουν τον φίλο τους από τον κόσμο των ναρκωτικών, υποτιμώντας όμως το βαθμό δυσκολίας της κατάστασης που πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Κι ενώ η παρέα βρίσκεται υπό άκρα μυστικότητα στο υπόγειο, με μόνο στόχο να προσέχει τον Χάρη, η … νοικοκυροσύνη της Μαίρης θα φέρει τα πάνω κάτω…

Guests: Ηλίας Βαλάσης (Αστέρης Πουλχαρίδης), Μάξιμος Γρηγοράτος (Νικόλας Αντωνόπουλος), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα Μιχαλούτσου), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Λιάκος Δράκος), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα Ακτύπη), Τίτος Πινακάς (Χάρης), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αστυνόμος Αργύρης)

 

Επεισόδιo 36ο: «Το μινόρε» 

Η κατάσταση του Χάρη, και ο Γολγοθάς που περνάει, έχει επηρεάσει όλη την οικογένεια. Όλοι προσπαθούν, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, να βοηθήσουν. Η Κάθριν, μετά τη συζήτησή της με τον Άγγελο, αποφασίζει να τον συναντήσει για να του ανακοινώσει κάτι… Μαζί με μια γλυκόπικρη μελωδία που πλημμυρίζει τη γειτονιά του Γκύζη, το συναινετικό διαζύγιο, που είναι πλέον γεγονός, φέρνει χαμόγελα σε κάποια ζευγάρια, ενώ για κάποιους άλλους αποδεικνύεται πως είναι ένας πολύ δύσκολος και μοναχικός μονόδρομος…

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη Παναγοπούλου-Βρεττού), Ηλίας Βαλάσης (Αστέρης Πουλχαρίδης), Κωνσταντίνος Κάρολος Γιακιντζής (Τάσος Γκουργιώτης), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα Μιχαλούτσου), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Λιάκος Δράκος), Τίτος Πινακάς (Χάρης), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αστυνόμος Αργύρης), Γιώργος Χατζηθεοδώρου (Κωστάκης)

  • Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο.
  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.
Φωτογραφικό υλικό 35ου επεισοδίου.
 
Φωτογραφικό υλικό 36ου επεισοδίου.

 

Η ιστορία… 

«Τα καλύτερά μας χρόνια» επέστρεψαν με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, που μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, τη δεκαετία των μεγάλων αλλαγών! Στα καινούργια επεισόδια της σειράς μια νέα εποχή ξημερώνει για όλους τους ήρωες, οι οποίοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Η δεκαετία του ’80 σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, της μουσικής, του κινηματογράφου, της επιστήμης, της τεχνολογίας αλλά κυρίως της κοινωνίας, κλείνει τον κύκλο των ιστοριών των ηρώων του μοναδικού μας παραμυθά Άγγελου (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που θα μείνει στις καρδιές μας, μαζί με τη λακ, τις παγέτες, τις βάτες, την ντίσκο, την περμανάντ και όλα τα στοιχεία της πιο αμφιλεγόμενης δεκαετίας!

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Τζένη Θεωνά (Νανά), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (Κυρ Γιάννης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Βαγγέλης Δαούσης (Λούης), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Λαέρτης Μαλκότσης (Γκρεγκ Αποστολόπουλος), Ευτυχία Μελή (Τζένη Αποστολοπούλου), Μέγκυ Σούλι (Κάθριν Αποστολοπούλου), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Άγγελος – αφήγηση)

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Dragan Nicolic
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας
Μοντάζ: Κώστας Γκουλιαδίτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: TANWEER PRODUCTIONS