«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για...

«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για να σώσει την Κάθριν και τον Χάρη | Τρίτη 30.05.2023

«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Γ’ ΚΥΚΛΟΣ
Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για να σώσει την Κάθριν και τον Χάρη
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 22:00

Ο Μανιάς κάνει δυναμική επιστροφή στη ζωή των Αντωνόπουλων, δημιουργώντας τους νέα προβλήματα. Στο νοσοκομείο, ο Άγγελος παθαίνει σοκ μαθαίνοντας το μυστικό που του έκρυβε η Κάθριν. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης δείχνει να έχει παραιτηθεί από όλα…

Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μεταδίδεται τη Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 22:00.

 

Δείτε το τρέιλερ.
Επεισόδιo 33ο: «Η υποτίμηση» 

Το τέλος του 1982 αφήνει τον Άγγελο σε σοκ όταν, συνοδεύοντας την Κάθριν στο νοσοκομείο, έρχεται αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που ρίχνει φως στα μυστικά που έκρυβε η κοπέλα τόσο καιρό. Σε ένα άλλο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Γιάννης και η Τούλα θα πρέπει να βρουν δύναμη να σταθούν όρθιοι μέσα στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο Μάκης. Κι ενώ η γειτονιά θα αρχίσει να ανησυχεί για την απουσία του Δημήτρη, οι Αντωνόπουλοι θα μάθουν με τον πιο δύσκολο τρόπο ότι δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούν τον εχθρό…

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη Παναγοπούλου-Βρεττού), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Κωνσταντίνος Κάρολος Γιακιντζής (Τάσος Γκουργιώτης), Μάξιμος Γρηγοράτος (Νικόλας Αντωνόπουλος), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Φώτης Καράλης (Μανόλο), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα Μιχαλούτσου), Ακύλας Μιχαηλίδης (Μικρός Αντώνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα Ακτύπη), Τίτος Πινακάς (Χάρης), Γιώργος Χατζηθεοδώρου (Κωστάκης), Μαρία Ψαρολόγου (Ναταλί Τοντόροβα Ζέγκου), Κωνσταντίνος Μουταφτσής  (Λιάκος Δράκος)

Επεισόδιo 34ο: «Η κάθοδος» 

Η πρώτη επαφή του Άγγελου με τον Χάρη δεν είναι καθόλου κοντά σε αυτήν που περίμενε ο Άγγελος τόσο καιρό. O Γκρεγκ και η Τζένι προσπαθούν να συνέλθουν και να προστατεύσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, την κόρη τους. Παράλληλα, ο Αντώνης ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον Μανιά. Σε εντελώς αντίθετη πορεία, βρίσκεται ο Δημήτρης που δείχνει να έχει παραιτηθεί από όλα, ενώ ο Άγγελος θα στραφεί σε πιο δραστικές λύσεις για να σώσει την Κάθριν και τον φίλο του.

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη Παναγοπούλου-Βρεττού), Ηλίας Βαλάσης (Αστέρης Πουλχαρίδης), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Κωνσταντίνος Κάρολος Γιακιντζής (Τάσος Γκουργιώτης), Μάξιμος Γρηγοράτος (Νικόλας Αντωνόπουλος), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Κυρ Στέλιος), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Κωνσταντίνα Μεσσήνη (Άννα Μιχαλούτσου), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα Ακτύπη), Τίτος Πινακάς (Χάρης), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αστυνόμος Αργύρης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα Δημοπούλου), Γιώργος Χατζηθεοδώρου (Κωστάκης)

  • Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο.
  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.
Φωτογραφικό υλικό 33ου επεισοδίου.
 
Φωτογραφικό υλικό 34ου επεισοδίου.

Η ιστορία… 

«Τα καλύτερά μας χρόνια» επέστρεψαν με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, που μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, τη δεκαετία των μεγάλων αλλαγών! Στα καινούργια επεισόδια της σειράς μια νέα εποχή ξημερώνει για όλους τους ήρωες, οι οποίοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Η δεκαετία του ’80 σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, της μουσικής, του κινηματογράφου, της επιστήμης, της τεχνολογίας αλλά κυρίως της κοινωνίας, κλείνει τον κύκλο των ιστοριών των ηρώων του μοναδικού μας παραμυθά Άγγελου (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που θα μείνει στις καρδιές μας, μαζί με τη λακ, τις παγέτες, τις βάτες, την ντίσκο, την περμανάντ και όλα τα στοιχεία της πιο αμφιλεγόμενης δεκαετίας!

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Δημήτρης Σέρφας (Άγγελος), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Τζένη Θεωνά (Νανά), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (Κυρ Γιάννης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Βαγγέλης Δαούσης (Λούης), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Λαέρτης Μαλκότσης (Γκρεγκ Αποστολόπουλος), Ευτυχία Μελή (Τζένη Αποστολοπούλου), Μέγκυ Σούλι (Κάθριν Αποστολοπούλου), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Άγγελος – αφήγηση)

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Dragan Nicolic
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας
Μοντάζ: Κώστας Γκουλιαδίτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: TANWEER PRODUCTIONS