ΕΡΤ3 – «Frankie Drake Mysteries» Νέα σειρά μυθοπλασίας μυστηρίου με επίκεντρο τη...

ΕΡΤ3 – «Frankie Drake Mysteries» Νέα σειρά μυθοπλασίας μυστηρίου με επίκεντρο τη γυναίκα

«Frankie Drake Mysteries»
Νέα σειρά μυθοπλασίας μυστηρίου με επίκεντρο τη γυναίκα

                                    Κάθε Κυριακή στις 22:00                                   

Με επίκεντρο τη γυναίκα και μεγάλες δόσεις μυστηρίου και αστυνομικής πλοκής θα ξεκινήσει αυτήν την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 22:00, η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3 με τίτλο «Frankie Drake Mysteries» που θα ολοκληρωθεί σε 11 ωριαία επεισόδια.

Η σειρά «Frankie Drake Mysteries», καναδικής παραγωγής, των Carol Hay, Michelle Ricci και Cal Coons, ακολουθεί τη μοναδική ιδιωτική ντετέκτιβ στο Τορόντο του 1920, την Frankie/Φράνκι, καθώς αναλαμβάνει υποθέσεις που η αστυνομία δεν θέλει ή δεν μπορεί να λύσει. Το φύλο της είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Ποιος να φανταζόταν ότι μια γυναίκα θα γινόταν ιδιωτική ντετέκτιβ; Έχει ταλέντο στην επίλυση υποθέσεων, αλλά δεν είναι αστυνομικός και ο τρόπος που απονέμει δικαιοσύνη δεν είναι πάντα σύμφωνος με τον νόμο.

Μαζί με τη συνεργάτιδά της, την Trudy Clark/Τρούντι Κλάρκ, το γραφείο «Iδιωτική Ντετέκτιβ Ντρέικ» αναλαμβάνει όλων των ειδών τις υποθέσεις. Από αεροπλάνα και παράνομη διακίνηση ποτών μέχρι Αμερικανούς πράκτορες και κομμουνιστές. Η ατρόμητη αίσθηση περιπέτειας της Φράνκι τη βάζει σε ένα σωρό μπελάδες, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεφεύγει. Σε μια εποχή αλλαγών και αισιοδοξίας, η Φράνκι είναι μια γυναίκα μπροστά απ’ όλους.

Στο πρώτο επεισόδιο που έχει τίτλο «Υπόθεση από φίλντισι/Mother of Pearl», η Φράνκι συνεργάζεται με έναν αναπάντεχο σύμμαχο όταν θεωρείται νούμερο ένα ύποπτη μιας ληστείας που μοιάζει με δουλειά του νεκρού πατέρα της.

Πρωταγωνιστούν: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard

Τα βράδια της Κυριακής θα κλείνουν με τον γ΄κύκλο της αγαπημένης σειράς “Babylon Berlin”, στις 23:00 που ξαναπροβάλλεται μετά από απαίτηση των τηλεθεατών της ΕΡΤ3.

• Όλα τα επεισόδια των σειρών είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX , για 14 ημέρες μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3