ΕΡΤ3 – «La garçonne/Με διπλή ταυτότητα» – Κυριακή 30 Ιουλίου στις...

ΕΡΤ3 – «La garçonne/Με διπλή ταυτότητα» – Κυριακή 30 Ιουλίου στις 22:00

«La garçonne/Με διπλή ταυτότητα» 
Σειρά μυστηρίου 
Κυριακή 30 Ιουλίου στις 22:00

Τη μίνι γαλλική σειρά μυστηρίου του Paolo Barzman «La garçonne/Με διπλή ταυτότητα» παρουσιάζει η ΕΡΤ3 την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 22:00 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα για έξι (6) επεισόδια.

 

Η σειρά εκτυλίσσεται στο Παρίσι, τη δεκαετία του ’20 όταν η Λουίζ Κερλάκ γίνεται μάρτυρας του φόνου ενός φίλου του πατέρα της από αστυνομικούς. Για να ξεφύγει από τα χειρότερα, πρέπει να εξαφανιστεί. Πεπεισμένη όμως ότι μέσα στην αστυνομία θα ανακαλύψει την αλήθεια, αποφασίζει να μεταμφιεστεί σε άντρα, αφού εκείνη την εποχή απαγορευόταν στις γυναίκες να κάνουν καριέρα ως αστυνομικοί.

 Έτσι, ως άνδρας πια, η Λουίζ παίρνει τη θέση του δίδυμου αδελφού της που ήταν βετεράνος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κλέβοντας την ταυτότητα του, και προσλαμβάνεται στο Εγκληματολογικό. Η εξαφάνιση μοντέλων που πόζαραν για ζωγράφους του Μονπαρνάς γίνεται η πρώτη υπόθεση της Λουίζ, η οποία μαζί με τον δημοσιογράφο Κετόφ, έναν ελκυστικό και ριψοκίνδυνο άντρα, προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από την υψηλή κοινωνία της εποχής, διεισδύοντας σε έναν κόσμο διασκέδασης και ξεφαντώματος.

Σκηνοθεσία: Paolo Barzman
Παίζουν: Laura Smet, Grégory Fitoussi, Tom Hygreck, Aurélien Recoing.