«Η Ζωή μας στη Φάρμα» Νέος κύκλος επεισοδίων Καθημερινά στις 15:00 Πρεμιέρα...

«Η Ζωή μας στη Φάρμα» Νέος κύκλος επεισοδίων Καθημερινά στις 15:00 Πρεμιέρα Τετάρτη 18  Μαΐου 2022

«Η Ζωή μας στη Φάρμα»

Νέος κύκλος επεισοδίων
Καθημερινά στις 15:00
Πρεμιέρα, Τετάρτη 18  Μαΐου 2022

Η αγαπημένη σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3 «Η ζωή μας στην φάρμα/My big family farm», που αναδεικνύει τον αγροτικό τρόπο ζωής μιας πολυμελούς οικογένειας, ξεκινά τον νέο της κύκλο αυτή την Τετάρτη, 18 Μαΐου, στις 15:00, και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα, για 10 επεισόδια.

Πρωταγωνιστές, οι δύο βοσκοί Amanda και Clive Owen που μεγαλώνουν τα εννέα παιδιά τους και φροντίζουν περισσότερα από χίλια πρόβατα, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και θεαματικά αγροκτήματα στη Βρετανία. Οι περιπέτειες τους συνεχίζονται και στον τέταρτο κύκλο.

Με το κοπάδι τους να τρέφεται σε 2.000 στρέμματα γης, δεν ξεκουράζονται ποτέ, και έτσι όλη η οικογένεια μπαίνει στη δουλειά, από τα νήπια μέχρι τους εφήβους. Απαραίτητο στοιχείο για την αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών είναι η αίσθηση του χιούμορ που τους διακρίνει. Επίσης, κυρίαρχο στοιχείο αυτής της αγροτικής οικογένειας είναι η αγάπη για τον όμορφο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω τους.

Στο πρώτο επεισόδιο, είμαστε στον μήνα Νοέμβριο. Η οικογένεια Όουεν προσπαθεί να «βρει την άκρη» με την πρώτη αγελάδα γαλακτοπαραγωγής που έχει αποκτήσει. Καθώς είναι Σαββατοκύριακο, ο εργάτης Ρούμπεν συνοδεύει τη μαμά Amanda και τις μικρότερες αδερφές του για να πάρουν τον 2 ετών Buttercup από μια γειτονική φάρμα.

  • Τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, για 14 ημέρες μετά την προβολή της στην ΕΡΤ3