Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» της ΕΡΤ1 ...

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» της ΕΡΤ1 22.03.2020

ΕΚΠΟΜΠΗ
«Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» 

Με τον Μιχάλη Μαρίνο

Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, συνεχίζεται στην ΕΡΤ.

Μία φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.

Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, ενώ παράλληλα θα μεταδώσει τα video clip των διαγωνιζόμενων χωρών στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 17:00

Η εκπομπή «Eurovision- Αντίστροφη μέτρηση» συνεχίζει το ταξίδι της με τελικό προορισμό το Ρότερνταμ. Εκεί, όπου θα διεξαχθεί ο Μεγάλος Τελικός του πιο λαμπερού διαγωνισμού τραγουδιού της Ευρώπης.

Ο Μιχάλης Μαρίνος, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00 στην ΕΡΤ1, παρουσιάζει αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ειδήσεις, όλες τις συμμετοχές των χωρών, δηλώσεις των πρωταγωνιστών της φετινής ελληνικής αποστολής και όλα όσα έχουν ενδιαφέρον.

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει στον Μιχάλη Μαρίνο για τη μεγάλη νίκη της Έλενας Παπαρίζου και το τραγούδι «My Number One».

Η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει «Αντίστροφη μέτρηση» και θυμάται το δικό της ταξίδι στον πιο σημαντικό διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης.

Στην ΕΡΤ1 το ταξίδι έχει αγωνία, λάμψη και αγάπη. Αυτή είναι η Eurovision

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου.

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή.

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic.

Διεύθυνση φωτογραφίας πλατό: Ανδρέας Ζαχαράτος.

Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου.