Με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» η Ελλάδα στον Μεγάλο...

Με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love»

η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision

το Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Photo by: Andres Putting

«Η θέση 16 στον Α’ Ημιτελικό ήταν τυχερή για την Ελλάδα. Οι καλές ερμηνείες ξεχωρίζουν όμως σε όποια θέση κι αν παρουσιάζονται» δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ενέργεια, δύναμη, ξεχωριστή ερμηνεία, παραμυθένια ατμόσφαιρα επί σκηνής σε συνδυασμό με τηλεοπτικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών οδήγησαν την Κατερίνα και την ομάδα της ανάμεσα στους δέκα φιναλίστ.

Photo by: Andres Putting

Ενθουσιώδης και συγκινητική η ανταπόκριση των θεατών από την αρένα όταν ολοκληρώθηκε η ερμηνεία της Κατερίνας και της καλλιτεχνικής της ομάδας στο stage του Expo Tel Aviv κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision.

Στον Tελικό του Σαββάτου προκρίνονται μαζί με την Ελλάδα η Λευκορωσία, η Σερβία, η Κύπρος, η Εσθονία, η Τσεχία, η Αυστραλία, η Ισλανδία, ο Άγιος Μαρίνος και η Σλοβενία, με την «ομάδα των φιναλίστ» να συμπληρώνεται μετά τον Β’ Ημιτελικό.

Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου η ελληνική αποστολή συνεχίζει την προετοιμασία της με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό κάνοντας πραγματικότητα απολύτως το φετινό μήνυμα της Eurovision.

«Kat dare to dream»
«Ελλάδα dare to dream»