«3ος όροφος» στην ΕΡΤ1 – Ληστεία στο σπίτι του Γιάννη και της...

«3ος όροφος» στην ΕΡΤ1 – Ληστεία στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης | 02-06.10.2023, στις 21:15

ΕΡΤ1 

«3ος όροφος»

Ληστεία στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης

Ημερομηνίες μετάδοσης: Δευτέρα 2 έως Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 21:15

Ο Γιάννης και η Υβόννη αναζητούν τρόπο ώστε να μην ξεχνούν την επέτειό τους.
Στο μεταξύ, η ανθοδέσμη που λαμβάνει η Υβόννη από άγνωστο θαυμαστή, ταράζει τον Γιάννη ο οποίος  παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις.
Το εκρηκτικό ζευγάρι πάντως, δεν αντιλαμβάνεται τους ληστές που εισβάλουν στο σπίτι τους και κλέβουν την τηλεόραση, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται μέσα.

Οι περιπέτειες του Γιάννη και της Υβόννης στα νέα επεισόδια της 15λεπτης κωμικής σειράς «3ος όροφος» της ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15.

 

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 15ο: «Χαρούμενη επέτειος»
Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν επέτειο και την περνούν χωρίς ίχνος ενθουσιασμού αφού κανένας από τους δυο δεν το θυμάται. Μέχρι που αποφασίζουν να βρουν έναν τρόπο να μην την ξεχάσουν ποτέ.

Επεισόδιο 16ο: «Δίαιτα εξπρές»
Η Υβόννη έχει ξεκινήσει να κάνει μια δίαιτα και ο Γιάννης δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά. Τους βλέπουμε να συζητούν τα θέματα της πολυκατοικίας, όπως κάθε φορά.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 17ο: «Η ανθοδέσμη»
Μια ανθοδέσμη για την Υβόννη έρχεται να ταράξει τον Γιάννη αφού αναρωτιέται ποιος της την έστειλε. Ζηλεύει παράφορα, λες και είναι ακόμα τριάντα χρονών, ενώ εκείνη δείχνει πιο άνετη.

Επεισόδιο 18ο: «Πάπια Πεκίνου στα κάρβουνα»
Η Υβόννη και ο Γιάννης συνεχίζουν να συζητούν για την ανθοδέσμη και μαθαίνουν το όνομα του άγνωστου θαυμαστή μέσα από το τηλεφώνημα του ίδιου. Οι δυο τους αποφασίζουν να βγουν για σουβλάκια στις 3 μ.μ.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 19ο: «Γιάννη θα λες και θα κλαις»
Ο Γιάννης παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις. Η Υβόννη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος περνάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο και θέλει κάποιος  να του πάρει την πίεση. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να καλμάρει τους φόβους του.

Επεισόδιο 20ο: «Εφιάλτης»
Ο Γιάννης βλέπει εφιάλτη, ενώ η Υβόννη προσπαθεί με τον Αντρέα να βγάλει νόημα από το παραλήρημά του.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 21ο: «Μαθήματα καλής συμπεριφοράς»
Η Αντωνία φέρνει τον Θανάση στους παππούδες, ώστε εκείνη να πάει στον οδοντίατρο. Η ίδια είναι πολύ αυστηρή με τον γιο της αφού δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση και να τρώει γλυκά. Ο Γιάννης, όμως, έχει άλλη άποψη και φροντίζει να μυήσει τον εγγονό του στους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.

Επεισόδιο 22ο: «Ληστεία»
Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Τους έκλεψαν την τηλεόραση. Εκείνοι δεν τους αντιλήφθηκαν, αν και βρισκόντουσαν μες στο σπίτι. Όμως, ο Γιώργος, ο γείτονας τους, επενέβη σωτήρια, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 22ο: «Ληστεία»
Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Τους έκλεψαν την τηλεόραση. Εκείνοι δεν τους αντιλήφθηκαν, αν και βρισκόντουσαν μες στο σπίτι. Όμως, ο Γιώργος, ο γείτονας τους, επενέβη σωτήρια, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Επεισόδιο 23ο: «Ευχαριστήριο δείπνο»
Ο Γιάννης και η Υβόννη καλούν τον Γιώργο και τη Νίκη, για να τους ευχαριστήσουν που τους βοήθησαν με τους ληστές. Ο Γιάννης μοιάζει να μη θέλει να μείνουν για πολύ,  ενώ ο Γιώργος κάνει αστεία και συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο για την ηλικία του.

Guest: Στον ρόλο του Γιώργου, ο Γιάννης Μόρτζος και στον ρόλο της Νίκης, η Μαρίνα Γαζετά

Η ιστορία…

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), μας θυμίζουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι…

Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), που το καθένα έχει πάρει τον δρόμο του, και εκείνοι είναι πάντα εκεί να τα στηρίζουν, όπως στηρίζουν ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών.

Παρακολουθώντας τη ζωή τους, θα συγκινηθούμε με την εγκατάλειψη, τη μοναξιά και την απομόνωση των μεγάλων ανθρώπων –ακόμη και από τα παιδιά τους, που ελάχιστες φορές έρχονται να τους δουν και τις περισσότερες μιλούν μαζί τους από το λάπτοπ ή τα τηλέφωνα– και παράλληλα θα κλάψουμε και θα γελάσουμε με τα μικρά και τα μεγάλα γεγονότα που τους συμβαίνουν…

Ο Γιάννης είναι πιο εκρηκτικός και επιπόλαιος. Η Υβόννη είναι πιο εγκρατής και ώριμη. Πολλές φορές όμως αυτά εναλλάσσονται, ανάλογα με την ιστορία και τη διάθεση του καθενός.

Εκείνος υπήρξε στέλεχος σε εργοστάσιο υποδημάτων, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ύστερα από 35 χρόνια και 2 επιπλέον, μιας και δεν ήθελε να είναι στο σπίτι.

Εκείνη, πάλι, ήταν δασκάλα σε δημοτικό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει στη σύνταξη και να ξυπνάει αργά, μακριά από τις φωνές των μικρών και τα κουδούνια. Της αρέσει η ήρεμη ζωή του συνταξιούχου, το εξοχικό τους τα καλοκαίρια, αλλά τώρα τελευταία ούτε κι αυτό διότι τα εγγόνια τους μεγάλωσαν και την εξαντλούν, ειδικά όταν τα παιδιά τους τα αφήνουν και φεύγουν!

Ο Γιάννης και η Υβόννη σάς προσκαλούν καθημερινά στον «Τρίτο όροφο» για να τους γνωρίσετε και να γίνετε μια μεγάλη παρέα!

Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης), Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), Χάρης Χιώτης (Ανδρέας, ο γιος), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Μαρία, η κόρη), Χριστιάνα Δρόσου (Αντωνία, η νύφη) και οι μικροί Θανάσης και Αρετή Μαυρογιάννη (στον ρόλο των εγγονιών).

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη
Διευθυντής φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος
Ηχοληψία: Χρήστος Λουλούδης
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Δ/νση παραγωγής: Ναταλία Τασόγλου
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Κώστας Λειβαδάς
Executive producer: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Παραγωγή: ΕΡΤ
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος – Μ. ΙΚΕ

Φωτογραφικό υλικό 15ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 16ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 17ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 18ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 19ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 20ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 21ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 22ου επεισοδίου