70 Χρόνια Δεύτερο – Η γιορτή συνεχίζεται με σειρά αρχειακών εκπομπών! |...

70 Χρόνια Δεύτερο – Η γιορτή συνεχίζεται με σειρά αρχειακών εκπομπών! | 09 – 15.05.2022

70 Χρόνια Δεύτερο
Σειρά αρχειακών εκπομπών

Η γιορτή συνεχίζεται!
Από Δευτέρα 9 Μαΐου έως Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η γιορτή συνεχίζεται στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7! Στις 11 Μαΐου 2022 το Δεύτερο κλείνει 70 χρόνια ζωής και συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα με ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, συναυλίες, ειδικές εκπομπές, σπάνιες αρχειακές στιγμές, αλλά και ανθρώπινες ιστορίες.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη γιορτή μας. Από τη Δευτέρα 9 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου έχουμε προγραμματίσει τα εξής:

Σειρά αρχειακών εκπομπών, καθημερινά στις 10 το πρωί

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10 το πρωί, το Δεύτερο Πρόγραμμα παρουσιάζει μια σειρά αρχειακών εκπομπών που έγραψαν τη δική τους ραδιοφωνική ιστορία. Εκπομπές λόγου και μουσικής, με ξεχωριστούς καλεσμένους, ζωντανές ηχογραφήσεις, ιστορικές αναφορές, αλλά και εκπομπές από την καθημερινότητα του Δεύτερου Προγράμματος των προηγούμενων χρόνων. Παράλληλα, συνεχίζεται και το καθιερωμένο ραντεβού μας με το Αρχείο τα απογεύματα της Κυριακής (18:00-19:00). Εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

«Η παράδοσή μας αύριο»

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η μοναδική μουσική συνάντηση στο Δεύτερο Πρόγραμμα με σημερινούς εκφραστές της παραδοσιακής μουσικής μας, μέσα από ολόφρεσκες, ζωντανές ηχογραφήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με συγκροτήματα και μουσικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και μουσικές συμπράξεις.
Συναντάμε τους: Θρακόμελο, Καίσαρα Κίκη και Μπαμ Τρίο, Ηλία Μαντικό με το «Deftero Project», Ειρήνη Δερέμπεη και Κάρολο Κουκλάκη, Banda Entopica, Μανώλη Μανουσάκη, Σταύρο Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Παππά, Eivalaκαι Ναταλία Λαμπαδάκη και Ντιλγκιρούδι. Εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

Παρουσίαση-Επιμέλεια: Δήμητρα Κόχιλα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας συνεχίζεται η μετάδοση των 70 μοναδικών στιγμών Αρχείου, σε επιμέλεια Σιδερή Πρίντεζη, καθημερινά στις 09:00, 12:00, 14:00, 17:00, 19:00, από Δευτέρα ώς Κυριακή.

Info

70 Χρόνια Δεύτερο, Εκπομπές από το Αρχείο

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #70ΧρόνιαΔεύτερο

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/