#70 Χρόνια Δεύτερο – Το τραγούδι γενεθλίων του Δεύτερου! Ένα δώρο από...

#70 Χρόνια Δεύτερο – Το τραγούδι γενεθλίων του Δεύτερου! Ένα δώρο από τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο | Τετάρτη 25.05.2022

#70 Χρόνια Δεύτερο

Το τραγούδι γενεθλίων του Δεύτερου!
Ένα δώρο από τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη
και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στις 11:00

Το 2022 είναι η χρονιά που το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 κλείνει 70 χρόνια ζωής. Με πολλή χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο τραγούδι του Δεύτερου, το οποίο εξιστορεί τη σχέση ζωής που αναπτύσσεται όλα αυτά τα χρόνια με τους ακροατές του, από «τα χρόνια τ’ αναλογικά, στα χρόνια τα ψηφιακά». Τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τη μουσική ο Θέμης Καραμουρατίδης, ενώ ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου.

To τραγούδι θα μεταδοθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, λίγο μετά τις 11 το πρωί στην εκπομπή της Μαρίας Κοζάκου, με καλεσμένους και τους τρεις αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Δεύτερου είναι «Πρώτο το Δεύτερο», μια βιωματική αφήγηση του ρόλου που παίζουν τα τραγούδια στις ζωές μας.

Ιδού οι σκέψεις και ευχές των τριών καλλιτεχνών για το νέο τραγούδι του Δεύτερου:

«Σαν χτες θυμόμαστε να συντονιζόμαστε στο Δεύτερο Πρόγραμμα για να ακούσουμε τα πρώτα μας τραγούδια στον αέρα. “Μαμά πιάστε Δεύτερο, θα μας παίξει”. Την πρώτη ώρα, τραγούδια αγαπημένα γραμμένα από τους πιο αγαπημένους και κάπου εκεί στο τρίτο ημίωρο, με την αγωνία να κορυφώνεται, η οικεία φωνή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου δίνει το σύνθημα: “Να, τρία νέα παιδιά…” κι οι πρώτες νότες, οι πρώτες λέξεις, τα πρώτα καρδιοχτύπια ενός νέου ταξιδιού γίνονται πραγματικότητα. Και στη ζεστασιά του αέρα του Δεύτερου Προγράμματος – αυτού που ακούγαμε σταθερά στα οικογενειακά τραπέζια και στα ταξίδια με το αυτοκίνητο, μπήκαμε κι εμείς δειλά στη μεγάλη οικογένεια του ελληνικού τραγουδιού που το Δεύτερο Πρόγραμμα στηρίζει σταθερά, αισίως 70 χρόνια. Και με όλη μας την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και το αίσθημα τιμής, τραγουδάμε σήμερα αυτή τη μαγική σχέση μ’ αυτόν τον σταθμό όσο πιο ειλικρινά μπορούμε, με την ευχή να συνεχίσει να συγκινεί και να συντροφεύει τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα».

Νατάσσα, Θέμης, Γεράσιμος

Όλοι οι παραγωγοί του Δεύτερου, ευχαριστούμε από καρδιάς τη Νατάσσα, τον Θέμη και τον Γεράσιμο για το δώρο τους!

Info

#70 Χρόνια Δεύτερο

Το τραγούδι γενεθλίων του Δεύτερου! – Ένα δώρο από τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #70ΧρόνιαΔεύτερο

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/