«Άκου, έχω φωνή!» – Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 τιμά τη μνήμη του...

«Άκου, έχω φωνή!» – Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 τιμά τη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου | Από Δευτέρα 11 έως Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

«Άκου, έχω φωνή!»

Διήμερο αφιέρωμα και πέντε απρόβλεπτες ηχογραφήσεις
του Δημήτρη Μητροπάνου αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα
 Από Δευτέρα 11 Απριλίου έως Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Δέκα χρόνια αφότου ο Δημήτρης Μητροπάνος «έφυγε» από τη ζωή, το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 τιμά τη μνήμη του μεγάλου ερμηνευτή με ένα διήμερο αφιέρωμα αλλά και την αποκλειστική μετάδοση, από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, πέντε απρόβλεπτων ερμηνειών του.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την κυκλοφορία του διπλού cd «Κρυφά 2», στις 15 Απριλίου, με 22 τραγούδια σημαντικών δημιουργών, το Δεύτερο Πρόγραμμα θα μεταδίδει αποκλειστικά από τη Δευτέρα 11 Απριλίου ώς την Παρασκευή 15 Απριλίου, πέντε απρόβλεπτες ερμηνείες του Δημήτρη Μητροπάνου σε τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Μάνου Λοΐζου και Νίκου Πορτοκάλογλου, από ζωντανές εμφανίσεις του μεγάλου ερμηνευτή, ανέκδοτες μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, σε διαγωνισμό που θα γίνει στις σελίδες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Δεύτερου (facebook), οι ακροατές και οι ακροάτριες του Δεύτερου θα μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση με δώρο αντίτυπα του cd.

Την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, οι παραγωγοί του Δεύτερου προετοίμασαν και θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό διήμερο αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, με μαρτυρίες άλλων καλλιτεχνών, συνεντεύξεις του από το Αρχείο της ΕΡΤ, μεταδόσεις συναυλιών του και πολλές ηχητικές εκπλήξεις, προσεγγίζοντας με σεβασμό και αγάπη όχι μόνο την καλλιτεχνική του υπόσταση αλλά και τη σπανιότητα του χαρακτήρα του.

 Info

«Άκου, έχω φωνή!» – Διήμερο αφιέρωμα και πέντε απρόβλεπτες ηχογραφήσεις του Δημήτρη Μητροπάνου αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

Από Δευτέρα 11 έως Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

#defteroprogramma

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/