ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Άκου! Η παράσταση αρχίζει! «Bitch Boxer» | Δευτέρα 30.05.2022

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Άκου! Η παράσταση αρχίζει! «Bitch Boxer» | Δευτέρα 30.05.2022

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άκου! Η παράσταση αρχίζει!
«Bitch Boxer»
Πρεμιέρα στο ραδιόφωνο – Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 21:00

Με τον μονόλογο «Bitch Boxer» της Charlotte Josephine σε μετάφραση Δάφνης Οικονόμου, συνεχίζεται ο θεατρικός μαραθώνιος από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 21:00.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τη νεαρή Chloe Jackson. Ζει στο Λέιστον στο Ανατολικό Λονδίνο. Της αρέσουν οι απλές χαρές της ζωής: γλυκιά σαμπούκα με γεύση κεράσι, να παριστάνει την Rihanna στον καθρέφτη με την βούρτσα της για μικρόφωνο, να εκνευρίζει τον μπαμπά της. Α ναι, είναι και μποξέρ.

Το 2012, οι γυναίκες θα ανέβουν για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό ρινγκ της πυγμαχίας. Κι οι αγώνες θα γίνουν στο Στράτφορντ. Δυο βήματα από το σπίτι της.

Καθώς η Chloe Jackson προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της ζωής της, το τηλέφωνο χτυπά. Τρεις λέξεις κι όλος ο κόσμος της καταρρέει. Η Chloe όμως είναι μποξέρ, είναι αγωνίστρια κι έχει έναν ακόμα αγώνα πριν κοιτάξει το χρυσό στα μάτια…

Απροσδόκητα λαβωμένη σ’ αυτόν τον αντρικό κόσμο θα μπορέσει να δείξει σε όλους την αξία της; Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα για να μάθετε.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Οικονόμου, που θα μιλήσει με τον Σιδερή Πρίντεζη στις 9 το βράδυ, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για το έργο: «Με τη δύναμη, τον κίνδυνο, την ενέργεια και τις ανατροπές ενός μοναδικού και αμφίρροπου αγώνα πυγμαχίας, αλλά κυρίως ενός σκληρού αγώνα ζωής, το Bitch Boxer είναι γραμμένο με γνώση, χιούμορ, τόλμη και σπάνια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που λάμπει στα σημεία, αλλά κερδίζει με νοκ άουτ.»

Παίζουν: Ελίνα Ρίζου – Κλόε Τζάκσον

Η ηχογράφηση έγινε από τον Βασίλη Κορρέ στο studio Αποικία.

Άκου! Η παράσταση αρχίζει!

Δείτε το trailer

____________________________________________________

Info

Άκου! Η παράσταση αρχίζει!: «Bitch Boxer»

Δευτέρα 30 Μαΐου, 21:00

Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #ΆκουΗΠαράστασηΑρχίζει #ΠρεμιέραΣτοΡαδιόφωνο

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/