Δεύτερο Πρόγραμμα και Kosmos: Κερδίστε δωρεάν κωδικούς για να δείτε τις καλύτερες...

Δεύτερο Πρόγραμμα και Kosmos: Κερδίστε δωρεάν κωδικούς για να δείτε τις καλύτερες ταινίες του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Δεύτερο Πρόγραμμα και Kosmos

Κερδίστε δωρεάν κωδικούς για να δείτε τις καλύτερες ταινίες
του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 στηρίζουν το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μεταδίδοντας ειδικά αφιερώματα, αλλά και προσφέροντας δωρεάν κωδικούς για online παρακολούθηση των καλύτερων ταινιών της  διοργάνωσης.

Το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και online, με 237 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Στηρίζοντας τον θεσμό, το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 παρουσιάζουν καθημερινά, μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2023, τα τελευταία νέα του Φεστιβάλ, με αναφορές στο πλούσιο πρόγραμμα, τα ειδικά αφιερώματα και τις νέες θεματικές που φιλοξενεί η φετινή διοργάνωση.

Επίσης, μέσα από τις σελίδες των δύο μουσικών ραδιοφώνων σε Facebook και Instagram, οι ακροάτριες και οι ακροατές θα μπορούν να κερδίσουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν δωρεάν τα ντοκιμαντέρ της επιλογής τους, από την ψηφιακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ online.filmfestival.gr.

Info

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm
Instagram: www.instagram.com/defteroprogramma
Live Streaming: www.ertecho.gr/radio/deftero

Kosmos 93,6

Facebook: www.facebook.com/kosmos936
Instagram: www.instagram.com/kosmos936
Live Streaming: www.ertecho.gr/radio/kosmos