ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου (και) το Σαββατοκύριακο | 24 & 25.06.2023

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου (και) το Σαββατοκύριακο | 24 & 25.06.2023

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

#ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου (και) το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου 2023 στο Δεύτερο Πρόγραμμα, έρχεται με πολλή μουσική, ενδιαφέροντα πρόσωπα και αποκλειστικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, 14:00-16:00, μη χάσετε το «Δεύτερο Concert».

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 εγκαινιάζει τη νέα ενότητα συναυλιών του με τίτλο «Δεύτερο Concert» και καλωσορίζει στην έναρξή της, τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Μια δίωρη, ζωντανή ηχογράφηση στα ιστορικά Studio της Ελληνικής Ραδιοφωνίας με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους μουσικούς του, με όλα τα γνωστά τραγούδια του, από την εποχή των Πυξ Λαξ, αλλά και από την προσωπική δισκογραφία του. Τον ακούμε, επίσης, να απαντά στις ερωτήσεις του Νίκου Μακράκη και να μας αφηγείται ξεχωριστές ιστορίες από τα χρόνια της διαδρομής του. Τέλος, αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ακούμε ζωντανά και για πρώτη φορά, το καινούριο τραγούδι του με τίτλο «Προσευχή», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια εκπομπής: Νίκος Γ. Μακράκης
Ηχολήπτες: Κώστας Γιαννακόπουλος και Κώστας Κυριακάκης

Ο Στάθης Δρογώσης στην «Αντέλμα», το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, στις 17:00, φιλοξενεί στο στούντιο τον τραγουδοποιό Γιώργο Δημητριάδη.

Μέσα σε μία ώρα, παρουσιάζονται τραγούδια του καινούριου δίσκου του με τίτλο «Οδός Ριανκούρ» κι άλλα αγαπημένα από τη μεγάλη δισκογραφία του.  Ο Γιώργος Δημητριάδης δεν έρχεται μόνος τους στο studio, αλλά μαζί με την κιθάρα του, οπότε οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μοναδικές unplugged εκτελέσεις.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, στις 10 το βράδυ, η Αλεξάνδρα Χριστακάκη στην εκπομπή «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια» συζητάει με τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό με αφορμή την αυτοβιογραφία του «Η μνήμη επιστρέψει με λαστιχένια πέδιλα».

Ο Βασίλης Βασιλικός θυμάται τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του: η βουλγαρική κατοχή στην γενέτειρα του την Καβάλα, το κάψιμο των βιβλίων της οικογένειας από τους Γερμανούς κατακτητές, η επιρροή των δασκάλων του στο αμερικανικό κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, η συμμετοχή του στην κηδεία του Καζαντζάκη στην Κρήτη όπου υπηρετούσε τη θητεία του, οι σπουδές στην Αμερική ως τηλεοπτικός σκηνοθέτης όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχε η συσκευή της τηλεόρασης, η ζωή του 45 χρόνια εκτός Ελλάδας και οι συναντήσεις με τους σημαντικότερους Έλληνες και ξένους διανοούμενους και καλλιτέχνες της γενιάς του.

Info

Σαββατοκύριακο στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

Σάββατο 24 Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/deftero
Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm
Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://www.ertecho.gr/radio/deftero/program