Ενημερωτικό σημείωμα για τηλεοπτική κάλυψη Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης 21.12.2019

Ενημερωτικό σημείωμα για τηλεοπτική κάλυψη Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης 21.12.2019

Ενημερωτικό σημείωμα για τηλεοπτική κάλυψη

Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης

Σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών που διεξήχθη πρόσφατα στο Κουβέιτ, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Δημήτρης Διαθεσόπουλος, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της διοίκησης της ΕΡΤ και της Ομοσπονδίας για να μεταδοθούν οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας από τη δημόσια τηλεόραση, δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση από την τηλεόραση του Κουβέιτ, γεγονός για το οποίο απολογήθηκε ακόμα και η FINA.

 H ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει:

«Η ΕΡΤ από δεκαημέρου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, απευθύνθηκε  επανειλημμένα με όλους τους δυνατούς τρόπους στην τηλεόραση του Κουβέιτ, προκειμένου να καλυφθούν τηλεοπτικά όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τη Διεύθυνση Αθλητικής Ενημέρωσης και τη Διοίκηση της ΕΡΤ και παρά την εμπλοκή ακόμα και της FINA, η τηλεόραση του Κουβέιτ ουδέποτε ανταποκρίθηκε, στερώντας από την ελληνική δημόσια Τηλεόραση τη δυνατότητα να καλύψει τους αγώνες.

Σημειώνουμε δε, ότι η FINA έχει στείλει επιστολή συγγνώμης προς την ΕΡΤ για το θέμα»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, στο https://koe.org.gr/article/i-koe-gia-ti-mi-tileoptiki-kalupsi-tou-pagkosmiou-protathlimatos-neon-andron