ΕΡΤ1: «Ιστορίες μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Μόδα και άνδρες» (Β΄...

ΕΡΤ1: «Ιστορίες μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Μόδα και άνδρες» (Β΄ Μέρος) 01.08.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ

Με την Κάτια Ζυγούλη

«Μόδα και άνδρες» (Β΄ Μέρος)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Αυγούστου 2020, στις 16:00

Έχει βρει το στιλ του ο σύγχρονος Έλληνας; Πόσο τον αφορούν οι τάσεις της μόδας αλλά και τα στερεότυπα; Πόσο στα σοβαρά παίρνει, πλέον, το ενδυματολογικό πρωτόκολλο;  Έλληνες δημιουργοί ανδρικής ένδυσης και style experts παρατηρούν το ανδρικό στιλ καθώς εξελίσσεται και εξερευνούν παλιά και νέα πρότυπα στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 1η Αυγούστου 2020, στις 16:00.

Ο εκδότης Κίμων Φραγκάκης σημειώνει πως υπέρτατη κομψότητα είναι η ευγένεια και εξηγεί τη διαφορά μεταξύ στιλάτων και καλοντυμένων ανδρών.

Ο style expert Στέφανος Ζαούσης αξιολογεί πόσο τα social media και οι influencers γένους αρσενικού έχουν, στ’ αλήθεια, επηρεάσει το ανδρικό ντύσιμο.

Ο Βασίλης Μπουρτσάλας εφευρίσκει ενδιαφέροντες τρόπους να εντάσσει το tailored casual στις προτάσεις του Bespoke Athens, αλλά τάσσεται υπέρ του -χωρίς κορώνες- επίσημου ενδύματος.

Ο Δημήτρης Πέτρου παραδέχεται τη λειτουργικότητα και την άνεση του street style, αλλά το αφήνει έξω από μια capsule γκαρνταρόμπα, που εξασφαλίζει καθημερινή κομψότητα για κάθε άνδρα.

Ο Τάκης Γιαννέτος μοιράζεται με την Κάτια Ζυγούλη αναμνήσεις από το ατελιέ του οίκου Giannetos, με τον πατέρα του να ντύνει σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, αλλά και τη δική του εμπειρία στο κόκκινο χαλί, πλάι στον Κώστα Γαβρά.

Παρουσίαση-αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Έλις Κις, Βιβή Μωραΐτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions