ΕΡΤ1: Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην εκπομπή «Στο...

ΕΡΤ1: Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην εκπομπή «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά | Τρίτη 10.01.2023

ΕΡΤ1

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»
στην εκπομπή «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Σε μια ειδική εκπομπή, το «Αντωνοπουλαίικο σόι», η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μελέτης Ηλίας, ο Βαγγέλης Δαούσης, ο Δημήτρης Σέρφας, η Εριφύλη Κιτζόγλου και ο Δημήτρης Καπουράνης, συζητούν με τον Γιώργο Κουβαρά για τα «Καλύτερά μας χρόνια».

Οι πρωταγωνιστές της συναρπαστικής σειράς μάς  αποκαλύπτουν πώς βιώνουν μέσα από τους χαρακτήρες που υποδύονται τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, μας μιλούν για το κεντρικό θέμα της σειράς που είναι η έννοια της οικογένειας και της γειτονιάς, και μας δίνουν μια γεύση για τα επόμενα επεισόδια, που θα μας μεταφέρουν στη δεκαετία του ’80, με τη λακ, τις παγιέτες, τις βάτες, την ντίσκο, την περμανάντ και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την πιο αμφιλεγόμενη εποχή.

Με χιούμορ αλλά και συγκίνηση, μας μεταφέρουν στα παρασκήνια της σειράς της ΕΡΤ1 που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Παρουσίαση: Γιώργος Κουβαράς
Αρχισυνταξία: Γιώργος Κουβαράς, Κατερίνα Δούκα
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλλη
Δ/νση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Δ/νση παραγωγής: Ευτυχία Μελέτη