ΕΡΤ1: «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο – Καλεσμένοι...

ΕΡΤ1: «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο – Καλεσμένοι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Αποστολία Ζώη και Τάσος Γιαννόπουλος | 29 & 30.10.2022

ΕΡΤ1

«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο

Καλεσμένοι οι
Δημήτρης Μακαλιάς, Νικολέτα Κοτσαηλίδου,
Αποστολία Ζώη και Τάσος Γιαννόπουλος
Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στις 19:00

Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, έρχεται να κατακτήσει τα Σαββατοκύριακά μας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, στις 19:00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη» τον Δημήτρη Μακαλιά, τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, την Αποστολία Ζώη, τον Τάσο Γιαννόπουλο, καθώς και δύο ακόμα εκλεκτούς παίκτες.

Στο νέο επεισόδιο θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν με σκοπό να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που στο νέο επεισόδιο διαθέτει 4.500 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στις 6.000 ευρώ.

Στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.
Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο «Πες τη λέξη», κανείς δεν φεύγει χαμένος.

«Πες τη λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.

#pestilexi  #πεςτηλεξη  #ΕΡΤ1

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Επιμέλεια περιεχομένου: Σοφία Λιλίτση
Αρχισυνταξία: Νάσια Κόλλια
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions

Δείτε το τρέιλερ. 

 

Γιώργος Καραμίχος