ΕΡΤ1: «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο – Καλεσμένοι οι Κάρμεν...

ΕΡΤ1: «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο – Καλεσμένοι οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Κατερίνα Γεωργάκη, Γιώργος Μπανταδάκης, Νίκη Παλληκαράκη, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, και Κωνσταντίνος Τσουμπάρης | 24 & 25.12.2022

ΕΡΤ1

«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο

Καλεσμένοι οι
Κάρμεν Ρουγγέρη, Κατερίνα Γεωργάκη, Γιώργος Μπανταδάκης,
Νίκη Παλληκαράκη, Κωνσταντίνος Μουταφτσής,
και Κωνσταντίνος Τσουμπάρης
Παραμονή Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022
& Χριστούγεννα, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00,  ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εορταστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων της ΕΡΤ1, «Πες τη λέξη», τους ηθοποιούς της παράστασης «Οδύσσεια», Κάρμεν Ρουγγέρη, Κατερίνα Γεωργάκη, Γιώργο Μπανταδάκη, και τους ηθοποιούς της παράστασης «Όλιβερ Τουίστ», Νίκη Παλληκαράκη, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, και Κωνσταντίνο Τσουμπάρη, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη».

Και σε αυτό το επεισόδιο θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον σύλλογο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή αγκαλιά».

Στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.

«Πες τη λέξη». Από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Επιμέλεια περιεχομένου: Σοφία Λιλίτση
Αρχισυνταξία: Νάσια Κόλλια
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions