ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Αφροδίτη Σκαφιδά, Λουκία Φραντζίκου,...

ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Αφροδίτη Σκαφιδά, Λουκία Φραντζίκου, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός & Μάρα Δαρμουσλή παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό | 15.12.2023

«SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά στην ΕΡΤ1

Οι Αφροδίτη Σκαφιδά, Λουκία Φραντζίκου, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός & Μάρα Δαρμουσλή
παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:15

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, και όλοι μαζί διεκδικούν 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο αγαπημένο σε όλους φιλανθρωπικό επεισόδιο του Switch ο συναγωνισμός είναι κάτι περισσότερο από διασκεδαστικός.

Η Αφροδίτη Σκαφιδά, η Λουκία Φραντζίκου, ο Αλέξανδρος Ζουριδάκης, ο Δημοσθένης Ξυλαρδιστός και η Μάρα Δαρμουσλή προσπαθούν να «επιβιώσουν» με χιούμορ από τις ερωτήσεις της Ευγενίας και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. Όχι βεβαίως για προσωπικό όφελος, αλλά για να  βοηθήσουν το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», το οποίο είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο που λειτουργεί ως κέντρο εκπαιδευτικής και επαγγελματικής κατάρτισης για ανθρώπους με ήπια και μέτρια νοητική αναπηρία στην Αθήνα, με όραμα την ενδυνάμωση των ανθρώπων με νοητική αναπηρία, ώστε να γίνουν αυτόνομοι και ενεργοί πολίτες στο πλαίσιο μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Η Ευγενία κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να βοηθήσει. Είναι, όμως, αυτό αρκετό;

Μέχρι τότε, η Ευγενία, υποδέχεται μία υπέροχη 5άδα εξαιρετικών παικτών, που σκοπό θα έχουν να απολαύσουν τις γρήγορες εναλλαγές και ανατροπές του Switch, χωρίς κανένα άγχος, αφού θα έχουν τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Αυτά και ακόμη περισσότερα στο μόνο τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

 «Switch», ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το τρέιλερ
Φωτογραφικό υλικό