ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Δανάη Λουκάκη, Ορέστης Τρίκας,...

ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Δανάη Λουκάκη, Ορέστης Τρίκας, Σοφία Παυλίδου, Ευγενία Καραμπεσίνη και Σπύρος Χατζηαγγελάκης παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό | Παρασκευή 17.05.2024

ΕΡΤ1

«SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά 

Οι Δανάη Λουκάκη, Ορέστης Τρίκας, Σοφία Παυλίδου, Ευγενία Καραμπεσίνη και Σπύρος Χατζηαγγελάκης
παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στις 20:15

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Όπως κάθε Παρασκευή, το «Switch» παίζει για φιλανθρωπικό σκοπό. Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024,  η Ευγενία υποδέχεται τους Δανάη Λουκάκη, Ορέστη Τρίκα, Σοφία Παυλίδου, Ευγενία Καραμπεσίνη και Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις της Ευγενίας ώστε να διεκδικήσουν 1.000 ευρώ για τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, έναν Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων στο φάσμα του αυτισμού με τίτλο Μ.Α.μ.Α και έδρα τη Βέροια Ημαθίας.

Ο σύλλογος εκπροσωπεί άτομα σε όλο το φάσμα του αυτισμού (χαμηλή, μέση, υψηλής λειτουργικότητας και Asperger), με βασική ιδέα όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα του φάσματος, όλων των ηλικιών να είναι αποδεκτά, να ενσωματωθούν στην κοινωνία, να τα εκτιμούν και να τα σέβονται γι’ αυτό που είναι… έτσι όπως είναι.

Ποιος απ’ όλους θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό; Θα είναι αυτός και ο μεγάλος νικητής για τα 1.000 ευρώ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α;

«Switch», ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης, Ελισάβετ Χατζηνικολάου
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το trailer. 

Φωτογραφικό υλικό