ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς,...

ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Χατζηπαύλου και Γιάννης Σαρακατσάνης παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό | 03.11.2023

«SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά στην ΕΡΤ1

Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Χατζηπαύλου και Γιάννης Σαρακατσάνης
παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, στις 20:15

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Κάθε Παρασκευή, το τηλεπαιχνίδι αγκαλιάζει μία φιλανθρωπική δράση. Έτσι, η Ευγενία υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο, που  διεκδικούν 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο, με σκοπό το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, πέντε υπέροχοι καλλιτέχνες, οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Χατζηπαύλου και Γιάννης Σαρακατσάνης, παίζουν για να βοηθήσουν την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου», η οποία φροντίζει παιδιά και εφήβους με ψυχιατρικές, ψυχολογικές και αναπτυξιακές διαταραχές, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και τις οικογένειές τους.

Το παιχνίδι παίρνει άλλη διάσταση, οι κανόνες φτάνουν στα όριά τους, η Ευγενία Σαμαρά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και το κοινό τούς αποθεώνει.

Κι ενώ ο Λάμπρος Φισφής, ύστερα από 40 δύσκολες ερωτήσεις, βγαίνει νικητής και πρέπει να διεκδικήσει 1.000 ευρώ στον τελικό γύρο του «Switch», δηλώνει αδυναμία, αρνείται να συνεχίσει και ζητάει να πάρει κάποιος άλλος τη θέση του, το πρωτοφανές πρόβλημα προσπαθεί να λύσει η Ευγενία…

Άραγε, θα τα καταφέρει; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα στην ΕΡΤ1, στο «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά.

Ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το trailer.
Φωτογραφικό υλικό