ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Σταύρος Νικολαΐδης, Ελευθερία Πάλλα,...

ΕΡΤ1: «SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά Ι Οι Σταύρος Νικολαΐδης, Ελευθερία Πάλλα, Άγγελος Δεληκάρης, Εύα Αγραφιώτη & Γιάννης Μούτσιος παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό | Παρασκευή 23.02.2024

«SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά στην ΕΡΤ1

Οι Σταύρος Νικολαΐδης, Ελευθερία Πάλλα, Άγγελος Δεληκάρης,
Εύα Αγραφιώτη & Γιάννης Μούτσιος
παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στις 20:15

Το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, και όλοι μαζί διεκδικούν 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, οι ηθοποιοί Σταύρος Νικολαΐδης, Ελευθερία Πάλλα, Άγγελος Δεληκάρης, Εύα Αγραφιώτη και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ Γιάννης Μούτσιος, θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις της Ευγενίας ώστε να διεκδικήσουν 3.000  για την «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, που έχει ως αποστολή να παρέχει σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες  διά βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη, ενδυναμώνοντας παράλληλα την οικογένεια. Ειδικότερα, θα υποστηριχθεί το πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, το οποίο παρέχεται στο φυσικό περιβάλλον του παιδιού και της οικογένειας, στο σπίτι τους.

Ποιος από τους πέντε θα καταφέρει να πάει στον τελικό, να δείξει τη ψυχραιμία και μέσα σε 60 δευτερόλεπτα να απαντήσει σωστά σε όσες ερωτήσεις απαιτείται για να κερδίσει τις 3.000 ευρώ;

Αυτά και ακόμη περισσότερα στο μόνο τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

«Switch», ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive production: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Σοφία Παναγιωτάκη

Δείτε το trailer. 
Φωτογραφικό υλικό