ΕΡΤ1: «Without Sin» – Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά | Πρεμιέρα Δευτέρα 22.04.2024

ΕΡΤ1: «Without Sin» – Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά | Πρεμιέρα Δευτέρα 22.04.2024

ΕΡΤ1 – ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 

A′ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

  «Without Sin»

Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στις 00:50

Η συγκλονιστική αστυνομική σειρά θρίλερ, τεσσάρων επεισοδίων,«Without Sin», που ερευνά τη σχέση ανάμεσα σε μια μητέρα που πενθεί και τον άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της κόρης της, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στις 00:50.

Αστυνομικό θρίλερ, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2022

Μυστήριο, αγωνία και ανατροπές θα παρακολουθήσετε στο αστυνομικό θρίλερ, τεσσάρων επεισοδίων, «Without Sin», που ερευνά τη σχέση ανάμεσα στη Στέλλα, μια μητέρα που πενθεί, και τον Τσαρλς, τον άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της κόρης της. Με άλλη μια έφηβη να βρίσκεται σε κίνδυνο, η Στέλλα καλείται να συνεργαστεί με τον Τσαρλς για να φτάσει στην αλήθεια, πριν να είναι αργά.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Φράνσις Πολέτι
Πρωταγωνιστούν: Βίκι ΜακΚλιούρ, Τζόνι Χάρις, Ντόροθι Άτκινσον, Γιόχαν Μάιερς, Κάλουμ Φούλερ, Αντρέα Λόου, Έζρα Φάροκ Χαν, Πέρι Φιτζπάτρικ, Χάρβεϊ Σκρίμσοου, Κίραν Μπάρτον

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στις 00:50

Eπεισόδιο 1ο: Έχουν περάσει τρία χρόνια από τη δολοφονία της Μέισι, της έφηβης κόρης της Στέλλας Τόμλισον, όμως το τραύμα παραμένει νωπό σαν να ήταν χθες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 23 Απριλίου 2024στις 00:50

Eπεισόδιο 2ο: Η Στέλλα προβληματίζεται εάν πρέπει να εμπιστευθεί τον Τσαρλς και να ερευνήσει την υπόθεση εξαφάνισης της Κλίο. Παράλληλα, προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι πραγματικά ο Τσάρλι, πλησιάζοντας όλους όσοι τον ξέρουν καλύτερα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024στις 00:50

Επεισόδιο 3ο: Η Στέλλα παλεύει με όλες τις δυνάμεις της να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την κόρη της, αφού βλέπει έναν βίντεο που δείχνει ότι συνδέονται μεταξύ τους η Μέισι, η Κλίο οι Μακ Κέλλερς και ο φίλος της Τζέσι  ο Κέλβιν.

Επεισόδιο 4ο (τελευταίο): Η Στέλλα πηγαίνει στο Τσαρλς σίγουρη ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο, αλλά προς μεγάλη της έκπληξη, εκείνος της λέει να σταματήσει να ψάχνει γιατί κινδυνεύει η ζωή του Τέντι. Η Στέλλα δεν τα παρατάει.

 

Για να δείτε το φωτογραφικό υλικό, πατήστε εδώ.