ΕΡΤNEWS: Η Ελληνίδα δήμαρχος της Γενεύης Χριστίνα Κίτσος και ο ιστορικός Νάιαλ...

ΕΡΤNEWS: Η Ελληνίδα δήμαρχος της Γενεύης Χριστίνα Κίτσος και ο ιστορικός Νάιαλ Φέργκιουσον στην εκπομπή «Επίλογος» | Πέμπτη 04.04.2024

ΕΡΤNEWS

Η Ελληνίδα δήμαρχος της Γενεύης Χριστίνα Κίτσος και ο ιστορικός Νάιαλ Φέργκιουσον στην εκπομπή «Επίλογος»
 Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στις 22:00

Δυο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις φιλοξενεί ο Απόστολος Μαγγηριάδης, στην εκπομπή «Επίλογος» την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024στις 22:00, στο ΕΡΤNEWS. 

Η πρώτη με την Χριστίνα Κίτσος, που τον Ιούνιο θα αναλάβει δήμαρχος της Γενεύης, η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά το αξίωμα. Η κυρία Κίτσος φιλοξενεί τον Απόστολο Μαγγηριάδη στο παλάτι του φιλέλληνα Ελβετού τραπεζίτη Εϋνάρδου και μιλάει για την βαθιά σχέση της Γενεύης με την Ελλάδα, τα σύγχρονα προβλήματα μιας πόλης όπως η Γενεύη και εξηγεί το πώς αναζητά λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το σύγχρονο βίο στο αστικό περιβάλλον. 

Η δεύτερη, με τον διάσημο ιστορικό, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, Νάιαλ Φέργκιουσον, λίγες μέρες πριν από τη συμμετοχή του στο Φόρουμ των Δελφών ο οποίος μιλάει στον Απόστολο Μαγγηριάδη για το ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης κι εξηγεί γιατί αυτό που σήμερα ζούμε είναι ο νέος ψυχρός πόλεμος. 

«Επίλογος» με τον Απόστολο Μαγγηριάδη

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στις 22:00, στο ΕΡΤNEWS