ΕΡΤNEWS: Ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή «Επίλογος» με...

ΕΡΤNEWS: Ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή «Επίλογος» με τον Απόστολο Μαγγηριάδη | Πέμπτη 29.09.2022

ΕΡΤNEWS

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, στις 23:00

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος είναι καλεσμένοι του Απόστολου Μαγγηριάδη στην εκπομπή «Επίλογος» στην ΕΡΤ, που μεταδίδεται την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS.

Τα ελληνοτουρκικά, η έξαρση της επιθετικής ρητορικής της Άγκυρας, η στάση των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι περιφερειακές εξελίξεις θα είναι στο επίκεντρο της συζήτησης. Στην εκπομπή μιλούν επίσης ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος, ιδρυτής του ειδησεογραφικού δικτύου NordiMonitor, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, και ο ειδικός σε θέματα Τουρκίας και αραβικών χωρών του Council on Foreign Relations, Στίβεν Κουκ.

«Επίλογος» με τον Απόστολο Μαγγηριάδη. Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου2022, στις 23:00, στο ΕΡΤΝEWS και σε επανάληψη στις 24:00 στην ΕΡΤ1.