ΕΡΤNEWS: Ο Μίμης Ανδρουλάκης & η Κέλλυ Αλχανάτη στην εκπομπή «Επτά» με...

ΕΡΤNEWS: Ο Μίμης Ανδρουλάκης & η Κέλλυ Αλχανάτη στην εκπομπή «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΕΡΤNEWS

Ο Μίμης Ανδρουλάκης & η Κέλλυ Αλχανάτη στην εκπομπή «Επτά»
με τη Βάλια Πετούρη
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 στις 23:00

Ο συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης και η υπεύθυνη Ψυχαγωγίας και Μυθοπλασίας της ΕΡΤ και συγγραφέας Κέλλυ Αλχανάτη είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Επτά» που επιμελείται και παρουσιάζει η Βάλια Πετούρη, στη πρώτη εκπομπή για το 2024, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, (ανήμερα τα Θεοφάνεια) που θα μεταδοθεί στις 23:00 στο ΕΡΤNEWS.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης αποκωδικοποιεί τις πολιτικές ιστορίες από το τελευταίο του βιβλίο «Κάτω από τις στάχτες» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ αναφέρεται και στα επόμενα συγγραφικά του σχέδια.

Η Κέλλυ Αλχανάτη μιλάει για τα βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, αλλά και στις διαφορές τους από εκείνα για τους ενηλίκους.

Στην έναρξη της εκπομπής ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Λιακόγκονας παρουσιάζει άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία ερευνών που αφορούν στο πόσο αλλά και στο τι διαβάζουν στην Ελλάδα οι ενήλικες έφηβοι και τα παιδιά.

Ακόμη, προβάλλεται ένα σπάνιο βίντεο από το πλούσιο Αρχείο της ΕΡΤ, το οποίο αφορά στα Θεοφάνεια του 1929 στον Πειραιά, όπου και παρευρέθη ο τότε πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με video εμπλουτισμένα με περιεχόμενο και από τα social media.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – Αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανιτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Γιώργος Πανάγος

Φωτογραφικό υλικό της εκπομπής

Το trailer της εκπομπής