Νέο podcast με την υπογραφή του Kosmos – «Gig Time» | Αποκλειστικά...

Νέο podcast με την υπογραφή του Kosmos – «Gig Time» | Αποκλειστικά στο ERTecho από 05.10.2022

Νέο podcast με την υπογραφή του Kosmos 

«Gig Time» 

Αποκλειστικά στο ERTecho από 05.10.2022

Μια σειρά podcast για το – κατά πολλούς – πιο ενδιαφέρον και ζωντανό κομμάτι της μουσικής, το live, κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του KOSMOS 93.6. Αποστολή του podcast «Gig time» είναι να μιλήσει για τα σημαντικά και ιστορικά live, τα φεστιβάλ, τα κλαμπ και τις μουσικές σκηνές στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχουν γράψει ιστορία τα τελευταία 60-70 χρόνια.

Κάθε εβδομάδα, σε κάθε επεισόδιο του podcast θα παρουσιάζεται και μια ιστορία, κάθε Τετάρτη θα ξετυλίγεται και μια ξεχωριστή περίπτωση «gig» (συναυλιακού γεγονότος). Άλλοτε γνωστή αλλά με στοιχεία και μαρτυρίες που ίσως δεν γνωρίζατε άλλοτε όχι και τόσο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο podcast θα δίνουν το παρόν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μουσικής, τα οποία θα θυμούνται και θα δίνουν την προσωπική τους μαρτυρία από τις πιο δυνατές «gig» εμπειρίες τους. It’s Gig time!

Κύκλος 1, Επεισόδιο 1: Moondog Coronation Ball, Το πρώτο rock ’n’ roll live

Ταξιδεύουμε στο Κλίβελαντ το 1952 για το πρώτο rock ’n’ roll live στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής με διοργανωτή τον Alan Freed, θρυλική μορφή του αμερικάνικου ραδιοφώνου. Ένα live όχι ευρέως γνωστό αλλά, από κάθε άποψη, ιστορικό και καθοριστικό για την εξάπλωση της rock ’n’ roll κουλτούρας.

Έρευνα και παρουσίαση Μιχάλης Καμάκας

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 93.6 | https://www.ertecho.gr/radio/kosmos/