Η ΕRT World εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με αγγλικούς υπότιτλους

Η ΕRT World εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με αγγλικούς υπότιτλους

Η ΕRT World εμπλουτίζει το πρόγραμμά της
με αγγλικούς υπότιτλους

Μετά τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι Έλληνες ομογενείς στη σειρά «Αγάπη παράνομη», η οποία μεταδόθηκε το προηγούμενο Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 με αγγλικούς υπότιτλους, η ΕRT World συνεχίζει τον υποτιτλισμό των προγραμμάτων της στην αγγλική γλώσσα.
Μ’ αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες ομογενείς, στις νεότερες γενιές αλλά και στο διεθνές κοινό που ενδιαφέρεται για τον ελληνικό πολιτισμό, να τα γνωρίσει.
Τα προγράμματα που θα μεταδοθούν από την ΕRT World με αγγλικούς υπότιτλους είναι: η σειρά ντοκιμαντέρ «Γιατί 21; 12 ερωτήματα», η σειρά μυθοπλασίας «Αγάπη παράνομη» και το «Μουσικό κουτί» με καλεσμένο τον θρύλο της ροκ Eric Burdon!

«Γιατί 21; 12 ερωτήματα»

H σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ, «Γιατί 21; 12 ερωτήματα», μεταδίδεται από την ΕRT World κάθε Δευτέρα στις 14:00 ώρα Ελλάδας και κάθε Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου) σε επανάληψη στη 01:40.
Η εκπομπή αποσκοπεί να παρουσιάσει μέσα σε 12 επεισόδια τις βασικές πτυχές της ελληνικής Ιστορίας, ακολουθώντας το νήμα που συνδέει τα 200 χρόνια ζωής του ελληνικού έθνους-κράτους από την Επανάσταση έως και σήμερα.
Μη χάσετε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 (ξημερώματα Σαββάτου) στη 01:40, το πέμπτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Πόλεμος ή ειρήνη;», όπου οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Κατσίμη και Πιέρρος Τζανετάκος αναζητούν απαντήσεις σε ακόμα ένα ερώτημα που συνδέεται άμεσα με τις εδαφικές επεκτάσεις της χώρας, τις μεγάλες νίκες, αλλά και τις δραματικές ήττες των Ελλήνων στα πεδία των μαχών.

«Αγάπη παράνομη»

Στην Κέρκυρα του 1906 μάς μεταφέρει η νέα μίνι δραματική σειρά εποχής «Αγάπη παράνομη» που βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά.

Μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Τα δύο νέα συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς, γεμάτα απροσδόκητες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

«Μουσικό κουτί» με τον τον θρύλο της ροκ Eric Burdon

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2022, στη 01:00 (ξημερώματα Κυριακής), ο θρύλος της ροκ μουσικής Eric Burdon ανοίγει το «Μουσικό κουτί», με οικοδεσπότες τον  Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.
Ο μεγάλος μουσικός μιλά για την περιπετειώδη ζωή του, ενώ ξεναγείται στην ελληνική μουσική με τη βοήθεια του καταξιωμένου μουσικού Θωμά Κωνσταντίνου από τους ΤΑΚΙΜ και της εξαιρετικής νεαρής ερμηνεύτριας Σεμέλης Παπαβασιλείου.

Δείτε το trailer της σειράς  «Αγάπη παράνομη» με αγγλικούς υπότιτλους