Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στην...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη | Κυριακή 12.02.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη
στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη

Ημερ. μετάδοσης: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, που «έφυγε» από κοντά μας στις 7 Φεβρουαρίου 2017, παρουσιάζει η εκπομπή «Η δική μας πόλη», που μεταδίδεται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας, από τη Φωνή της Ελλάδας.
Ο σπουδαίος αυτός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό τραγούδι, αγαπήθηκε πολύ, τραγουδήθηκε και μοιάζει σαν να είναι ανάμεσά μας. Είναι στιγμές που νομίζουμε πως τον βλέπουμε στο θέατρό του, στο μπαρ, στο πιάνο του.
Στο ειδικό αυτό αφιέρωμα μιλούν οι Γιώργος Νταλάρας, Μάριος Σπηλιόπουλος και Μανώλης Φάμελλος.
Οι κόρες του, Γιασεμή και Μαρία Κηλαηδόνη, αναφέρονται στη σχέση στοργής με τον πατέρα τους και στο πλούσιο έργο που άφησε πίσω του.
Φιλοξενούμενη η Άννα Bαγενά, η οποία μιλάει για την καλλιτεχνική διαδρομή του, για τον ευγενικό αυτόν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, για τον ευφυή δημιουργό.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται μουσικές και τραγούδια που και ο ίδιος αγάπησε ιδιαίτερα, καθώς και σπάνιο υλικό αρχείου.
Επιμέλεια-παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Tην ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird, 13 °E και Hellas Sat 4,39 °E. και στην Αφρική από τον δορυφόρο Hellas Sat 3,39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει Live Radio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σ’ αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
-Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ