Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» | 08.02.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη
στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι καλεσμένη στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα», που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:00, με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και συνθέτρια, γνωστή για την τόσο ξεχωριστή  φωνή της, αρχίζει μία παγκόσμια περιοδεία, με τις αποσκευές της γεμάτες με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια! Τον Φεβρουάριο θα βρεθεί στην Αυστραλία όπου θα συμμετάσχει σε δύο από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Ωκεανίας, στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϋ, και στο Φεστιβάλ Antipodes στη Μελβούρνη. Τον Μάρτιο θα τη συναντήσουμε στην  Ευρώπη (Βουκουρέστι, Λονδίνο και Βρυξέλλες), ενώ τον Απρίλιο η ερμηνεύτρια θα ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με τον ξεχωριστό Δημήτρη Μπάση και με μία διεθνή ομάδα σπουδαίων μουσικών για να παρουσιάσουν γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και άλλων γνωστών συνθετών, αλλά και τα δικά τους αγαπημένα μας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι ένα παιδί της διασποράς, γεννημένη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες ομογενείς. Στα 48 χρόνια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς και συνθέτες και μας έχει χαρίσει πολυάριθμες επιτυχίες.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Ελένη Καραλή 

Μετάδοση: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, 16:00-17:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, 03:00-04:00 ώρα Ελλάδας.

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
email: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ