Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Δαρεία-Νεφέλη Βουρδουμπά στις «Καλές θάλασσες» | 10.06.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Δαρεία-Νεφέλη Βουρδουμπά στις «Καλές θάλασσες» | 10.06.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ               

 Η Δαρεία-Νεφέλη Βουρδουμπά στις «Καλές θάλασσες» 

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στις 08:00

Η Δαρεία Νεφέλη Βουρδουμπά,  υπεύθυνη συντονισμού της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για το διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», είναι καλεσμένη το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στις 8 το πρωί (και σε επανάληψη το βράδυ στις 11),στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Καλές θάλασσες»  που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης. 

Η κυρία Βουρδουμπά μιλάει για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΕΕΠΦ, αλλά και για το έργο και την πορεία της στη χώρα μας. Εξηγεί ποια είναι τα κριτήρια και πως μια παραλία  μας αποκτά ή χάνει  τη «Γαλάζια Σημαία».  Η ίδια αναφέρει ότι στην Ελλάδα, διαθέτουμε εξαιρετικά ύδατα σε ποσοστό πάνω από 95%. Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία είναι οι έξι χώρες με τις περισσότερες «Γαλάζιες Σημαίες» στην Ευρώπη. Η Ελλάδα, το 2023, βραβεύτηκε με «Γαλάζιες Σημαίες» για 617 ακτές, 18 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Μετάδοση: Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ώρα 08.00-10.00

Επανάληψη: 23.00- 01.00

Τρόποι Ακρόασης της «Φωνής της Ελλάδας»

Δαρεία-Νεφέλη Βουρδουμπά

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

Στοιχεία επικοινωνίας της «Φωνής της Ελλάδας»
Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ