Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη στην εκπομπή «Η...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» | 10.11.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη στην εκπομπή
«Η φωνή που μας ενώνει»
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη είναι προσκεκλημένη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00, στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» που επιμελείται και παρουσιάζει η Γιάννα Τριανταφύλλη.

Η Μπέττυ Χαρλαύτη ήρθε στη χώρα μας μετά από μία μεγαλειώδη συναυλία στις ΗΠΑ, καλεσμένη της Fort Wayne Philharmonic. Eρμήνευσε τη συγκλονιστική «Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν» των Μίκη Θεοδωράκη και Ιάκωβου Καμπανέλλη. Τη συναυλία οργάνωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Fort Wayne της Indiana, με διευθυντή τον μαέστρο Troy Webdell. Μία σημαντική συνεργασία όπου το συγκεκριμένο έργο αποκτά νέες διαστάσεις και στέλνει το μήνυμα και την ευχή ότι η ειρήνη είναι το υπέρτατο παγκόσμιο αγαθό.

Η ερμηνεύτρια θα συνεχίσει το ταξίδι της εκτός Ελλάδας, στην Κύπρο, όπου θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Λεμεσού. Στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2023 θα βρίσκεται στο Βέλγιο όπου και θα ερμηνεύσει το εμβληματικό έργο «Canto General» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Πάμπλο Νερούδα.

Στην εκπομπή η Μπέτυ Χαρλαύτη θα αναφερθεί στις συναυλίες της στην Ομογένεια, όπως και στα έργα του Μίκη Θεοδωράκη τα οποία είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη

Μετάδοση: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00-15:00

Επανάληψη: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 4:00

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας, διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store.
  • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas
  • Στην Ελλάδα, ψηφιακά μέσα από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις στην ένδειξη «Voice of Greece».
  • Δορυφορικά μέσω Hellas Sat και Hotbird.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ