Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλ-λίδη στην εκπομπή «Πρόσκληση...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλ-λίδη στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» | Τετάρτη 28.06.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη
στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας

Tην Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας, η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» στη Φωνή της Ελλάδας, που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, φιλοξενεί την καθηγήτρια Πανεπιστημίου Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη, με αφορμή τη διοργάνωση του 9ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα, με τίτλο: «Γλώσσα και Ενσυναίσθηση».

Η Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη είναι καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και Associate in Linguistics του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και μέλος της Διεπιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του ιδίου Κέντρου.
Είναι συγγραφέας και επιμελήτρια πολλών βιβλίων. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία της διακεκριμένης ερευνήτριας και κριτή από το Untested Ideas Research Center στις ΗΠΑ.
Παράλληλα, είναι εκλεγμένη Εκτελεστική Πρόεδρος Διεθνών Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Ευρωαμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών. Έχει υπηρετήσει ως προσκεκλημένη καθηγήτρια στο Πρόγραμμα Harvard – Olympia του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Διευθύνει το Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ».

Επιμέλεια – παρουσίαση: Ελένη Καραλή

Μετάδοση: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 16:00-17:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
email: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Νικολέττα Τσιτσανούδη-Μαλλίδη