Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος Αναστασία...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος Αναστασία Αναγνωστοπούλου στις «Καλές Θάλασσες» | 24.09.2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος
Αναστασία Αναγνωστοπούλου στις «Καλές Θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στις 08:00

Η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος Αναστασία Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη, θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Καλές Θάλασσες» του Αντώνη Καραγιαννάκη, στη Φωνή της Ελλάδας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στις 08:00.

Η κυρία Αναγνωστοπούλου μιλάει για την αγάπη της προς τη θάλασσα και το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος το οποίο υπηρετεί αφιλοκερδώς εδώ και πολλά χρόνια.

Αναφέρεται στις δράσεις του μουσείου, όπως και στην πρόσφατη παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας «Τα καΐκια και η Ναυπηγική Τέχνη στη Νεότερη Πολιτιστική Κληρονομιά».

«Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα με δουλειά, υπομονή και συνεργασίες» αναφέρει η κυρία Αναγνωστοπούλου, ενώ θεωρεί τον εαυτό της τυχερό και ευλογημένο που αφιερώνει όλο της τον χρόνο  στη θάλασσα, τα καράβια και τη ναυτική παράδοση της Ελλάδας μας.

Επιμέλεια – παρουσίαση : Αντώνης Καραγιαννάκης

Σάββατο:  24 Σεπτεμβρίου 2022   ώρα 08.00 -10.00

επανάληψη  στις 17.00-19.00

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

 

  • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».

 

  • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.

 

  • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.

 

  • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

 

  • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.

 

  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).

 

  • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.

 

  • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.

 

  • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.

 

  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

 

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ