Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Σαβίνα Γιαννάτου στην εκπομπή «Η δική μας...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Σαβίνα Γιαννάτου στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη | Κυριακή 26.03.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Σαβίνα Γιαννάτου
στην εκπομπή «Η δική μας πόλη»

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας

Τη Σαβίνα Γιαννάτου φιλοξενεί η εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στις 12:00 ώρα Ελλάδας, και σε επανάληψη τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στις 02:00 ώρα Ελλάδας.

Η ξεχωριστή και ταλαντούχα ερμηνεύτρια και μουσικός αναφέρεται στις πιο σημαντικές στιγμές της πολύχρονης και επιτυχημένης διαδρομής της, στις πόλεις του κόσμου.

Μιλάει για τα πρώτα ροκ ακούσματά της, για την εποχή του Τρίτου Προγράμματος, για τη «Λιλιπούπολη», για το εργαστήρι παλιάς μουσικής στις σημαντικές συνεργασίες της με τους: Μάνο Χατζιδάκι, Λένα Πλάτωνος, Νίκο Κηπουργό, Νίκο Μαμαγκάκη, Σπύρο Σακκά, Δημήτρη Μαραγκόπουλο, Δημήτρη Λάγιο κ.ά.

Η πολυταξιδεμένη καλλιτέχνις κάνει αναφορά στις αγαπημένες της πόλεις, στα πρωτοπόρα φεστιβάλ, στα θέατρα που εμφανίζεται, στο κοινό που «συναντά» στις συναυλίες της. Ως μουσικός, συνεργάστηκε σε σημαντικές θεατρικές παραγωγές, ενώ στα πρώτα της βήματα σημαντικό ρόλο για τη συνέχειά της έπαιξαν οι χώροι πολιτισμού «Αχ, Μαρία» και το καφέ «Παράσταση», απ’ όπου ξεκίνησε και τους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς της.

Στην εκπομπή γίνεται αναφορά και στις αγαπημένες της διαδρομές στην πόλη που ζει, την Αθήνα και ακούγονται αντιπροσωπευτικά τραγούδια από τη σημαντική διαδρομή της.

 Επιμέλεια – παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ