Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ιστορίες πίσω από τα φώτα του Μουντιάλ στην...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ιστορίες πίσω από τα φώτα του Μουντιάλ στην «Αφύλαχτη διάβαση» | 25.11.2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ιστορίες πίσω από τα φώτα του Μουντιάλ στην «Αφύλαχτη διάβαση» 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 13:00

Ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών που εργάστηκαν στο Κατάρ για την κατασκευή των γηπέδων (και όχι μόνο) του Μουντιάλ παρουσιάζει ο Θωμάς Σίδερης στη Φωνή της Ελλάδας και στην «Αφύλαχτη διάβαση», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 13:00.

Ιστορίες μεταναστών από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες, που εργάστηκαν τα τελευταία δώδεκα χρόνια, στην οικοδόμηση των αθλητικών υποδομών στο Κατάρ και τώρα παλεύουν να επιβιώσουν.

Αόρατοι άνθρωποι και άγνωστες ανθρώπινες ιστορίες στον αγώνα της επιβίωσης, τη στιγμή που σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, 6.500 μετανάστες εργάτες από τη Νότια Ασία έχασαν από το 2010 τη ζωή τους στο Κατάρ, σε εργατικά ατυχήματα.

Έρευνα-παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης

Μετάδοση: 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα 13:00-14:00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ :

  • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/ 
  • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece». Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
  • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTFLIX.
  • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
  • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
  • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
  • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
  • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ