Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο γενικός διευθυντής της WWF Ελλάς Δημήτρης Καραβέλλας...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο γενικός διευθυντής της WWF Ελλάς Δημήτρης Καραβέλλας στις «Καλές θάλασσες» | 01.07.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο γενικός διευθυντής της WWF Ελλάς Δημήτρης Καραβέλλας
στις «Καλές θάλασσες»
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Ιουλίου 2023, στις 8 το πρωί 

Ο γενικός διευθυντής της WWF Ελλάς Δημήτρης Καραβέλλας, λάτρης της θάλασσας, του βυθού και των ακτών της χώρας μας, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης στη Φωνή της Ελλάδας, το Σάββατο 1η Ιουλίου 2023, στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας (και σε επανάληψη  στις 11 το βράδυ).

Γόνος νησιωτικής οικογένειας, γεννημένος στις ΗΠΑ, από μικρό παιδί αγάπησε τη θάλασσα και πήρε την απόφαση να την υπηρετήσει.

Στην εκπομπή, ο κ. Καραβέλλας αναφέρεται στην πορεία, στο έργο, αλλά και στις ανησυχίες της WWF στη χώρα μας, από τις αρχές του 1990 μέχρι σήμερα και κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την κατάσταση που βρίσκεται ο θαλάσσιος πλούτος. Παράλληλα, εξηγεί τον λόγο για τον οποίο οι τσούχτρες αυξήθηκαν περισσότερο στις ελληνικές θάλασσες, αλλά και γιατί εμφανίστηκαν τα λεοντόψαρα, οι λαγοκέφαλοι και άλλα είδη ψαριών.

Ο Δημήτρης Καραβέλλας μιλάει, μεταξύ άλλων, για τις δράσεις και τα προγράμματα της WWF στη χώρας μας, για τα νέα είδη καυσίμων στα καράβια, την αύξηση της θερμοκρασίας και στη θάλασσα, καθώς και για την κλιματική αλλαγή.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης
Μετάδοση: Σάββατο 1η Ιουλίου 2023, ώρα 08:00-10:00
Επανάληψη: 23:00- 01:00

Τρόποι Ακρόασης
της «Φωνής της Ελλάδας»

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

Στοιχεία επικοινωνίας της «Φωνής της Ελλάδας»
Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ