Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Δημήτρης Τάρλοου στην εκπομπή «Η δική μας...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Δημήτρης Τάρλοου στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» | 25.11. 2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Δημήτρης Τάρλοου στην εκπομπή «Η δική μας πόλη»
Ημερομηνίες μετάδοσης: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ώρα 20:00

O Δημήτρης Τάρλοου είναι καλεσμένος του Θέμη Ροδαμίτη στην εκπομπή «Η δική μας πόλη», που μεταδίδεται από τη «Φωνή της Ελλάδας», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλάει για το καλλιτεχνικό «σπίτι» του, το Θέατρο Πορεία, που καταφέρνει εδώ και 25 χρόνια να δημιουργεί τον δικό του «θεατρικό κόσμο», έχοντας ένα μεγάλο και πιστό θεατρικό κοινό που το ακολουθεί.

Ο Δημήτρης Τάρλοου αναφέρεται στους θεατρικούς συγγραφείς που επιλέγει, στα κείμενα που ξεχωρίζει και μελετά, στη σχέση του με σπουδαίους Έλληνες λογοτέχνες (Εμπειρίκος, Καρούζος, κ.ά.) και φυσικά στον παππού του, Μ. Καραγάτση.

Αναφέρεται, επίσης, στη σπουδή στο Actor’s Studio της Νέας Υόρκης, στην επαφή που είχε με σημαντικούς μεγάλους ηθοποιούς (Paul Newman, Al Pacino).

Επίσης, μιλάει για τα έργα που ανεβάζει αυτή την περίοδο, κυρίως για το «Κουκλόσπιτο» του Ίψεν που παίζεται, με τη Λένα Παπαληγούρα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η συζήτηση περιστρέφεται στις ανθρώπινες σχέσεις, στον γάμο, στην οικογένεια, αλλά και στις αγαπημένες του διαδρομές στην πόλη.

Επιμέλεια, παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

Μετάδοση: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 20:00-21:00 ώρα Ελλάδας

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ