Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο φάρος του Γαυρίου και οι υπόλοιποι φάροι...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο φάρος του Γαυρίου και οι υπόλοιποι φάροι της Άνδρου στην εκπομπή «Καλές Θάλασσες» | Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο φάρος του Γαυρίου και οι υπόλοιποι φάροι της Άνδρου  
στην εκπομπή «Καλές Θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 08:00

Καθώς οι εργασίες αποκατάστασης του φάρου του Γαυρίου, στην είσοδο της Άνδρου, βρίσκονται σε εξέλιξη, η εκπομπή «Καλές Θάλασσες» του Αντώνη Καραγιαννάκη ταξιδεύουν στο όμορφο κυκλαδονήσι, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8, από τη Φωνή της Ελλάδας.

Θα ακουστούν απόψεις, μνήμες, ιστορίες, βιώματα, νέα για την πορεία των εργασιών και ό,τι έχει σχέση με τους φάρους της Άνδρου. Θα μάθουμε πολλά, ακόμη, για το καπετανονήσι των Κυκλάδων από τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Λοτσάρη, τον αρχιτέκτονα της μελέτης, κ. Ανδρέα Χαλά, την αντιπρόεδρο του Φιλοπρόοδου Ομίλου «Το Γαύριο», κα Μπέτυ Κωνσταντινίδου, και τους φαροφύλακες κ. Γιάννη Ρέρρα και κ. Βαγγέλη Τριανταφυλλάκη.

Μία όμορφη ραδιοφωνική ξενάγηση στην «καπετάνισσα»  Άνδρο με τους 4 φάρους της, που κρατάνε συντροφιά και καθοδηγούν τους ναυτικούς μας και τα καράβια όλου του κόσμου.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Μετάδοση: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 08:00-10:00

Επανάληψη στις 17:00-19:00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ