Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο καπετάνιος Βαγγέλης Γονιδάκης στην εκπομπή «Καλές θάλασσες»...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο καπετάνιος Βαγγέλης Γονιδάκης στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» | Σάββατο 14.01.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Ο καπετάνιος Βαγγέλης Γονιδάκης στις «Καλές θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στις 08:00

Ο καπετάνιος Βαγγέλης Γονιδάκης, με καταγωγή από την Κύθνο, είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Καλές θάλασσες», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στις 8 το πρωί (και σε επανάληψη στις 23:00).

Θυμάται πως από μικρό παιδί ακούγοντας, στο αγαπημένο του νησί την Κύθνο, τους  παλιούς ναυτικούς να λένε ιστορίες για τη θάλασσα, αποφάσισε να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο καπετάν Βαγγέλης είναι τώρα στέλεχος σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία του Πειραιά και έχει ταξιδέψει σε 107 χώρες.

Όλα αυτά τα βιώματα και τις παραστάσεις μεταφέρει στο χαρτί. Έχει εκδώσει δύο συλλογές διηγημάτων και ένα παραδοσιακό παραμύθι.

Διαβάζει αποσπάσματα από τα διηγήματά του και μιλάει για τη ναυτιλία του χθες, του σήμερα και του αύριο.

Παράλληλα, μιλάει με τον καπετάν Παναγιώτη Σουλάτζο από το Γαλαξίδι, ο οποίος με το καράβι «Καπετάν Διαμαντής» και το πλήρωμά του κατευθύνεται στη Νότιο Κορέα, από το Σάντος της Βραζιλίας.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης
Μετάδοση : Σάββατο  14 Ιανουαρίου  2023 ώρα 08:00-10:00
Επανάληψη: 23.00- 01.00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ :

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTFLIX.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ