Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο καθηγητής Ιατρικής δρ Γεώργιος Τσούκας στην εκπομπή...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο καθηγητής Ιατρικής δρ Γεώργιος Τσούκας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» | 01.03.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο καθηγητής Ιατρικής δρ Γεώργιος Τσούκας
στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, στις 16:00

Ο δρ Γεώργιος Τσούκας, καθηγητής Ιατρικής και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο McGill, είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα», που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας ειδικεύεται στην Καρδιολογία και στην Ενδοκρινολογία. Εκλέχθηκε το 2022 πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, είναι πρόεδρος και ιδρυτικό στέλεχος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου 1986-1999 και πρόεδρος της επιτροπής αλληλεγγύης για την Κύπρο.

Με καταγωγή από οικογένεια πολεμιστών, μιλάει για τη «μυθιστορηματική» ιστορία της ζωής του, η οποία ξεκινάει από τη γέννησή του στη διάρκεια του πολέμου, συνεχίζεται όταν σε ηλικία 10 ετών βρέθηκε στον Καναδά, μετά την απώλεια του πατέρα του, και εξηγεί πώς η ζωή οδήγησε τον ίδιο, αλλά και τους τέσσερις γιους του στην Ιατρική.

Ο κ. Γιώργος Τσούκας μιλάει, επίσης, για τις «μάχες ιδεών» που δίνει συνεχώς στη ζωή του, τον διαρκή αγώνα διατήρησης της ελληνικής ψυχής στον Καναδά, αλλά και την αγάπη του για τις τέχνες και τη ζωγραφική.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Ελένη Καραλή

Μετάδοση: Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, 16:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
email: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ